26 de maig 2010

Units fem força!!!

Ha arribat l'hora, i tots en som conscients, de unir-nos en un front comú. L'abandonament i el silenci, no ens porten en lloc, i em de mirar endevant. Les Juntes anteriors són història, les plataformes han aparegut i desaparegutigual de ràpid sense cap fruit, i l'anarquia i el buit de govern ens deixarien un temps indefinit (i desconegut) sense cap gestió i en degradació constant.

Cal que ens unim i prenem decisions amb la junta que ara intenta fer el que pot amb el que té, oblidant el que hi havia i es va poder fer, per pensar amb el que podem fer ara, tots junts.

Com a primer pas cal participar i informar-se, assisitint a les reunions, i donant veu i vot, fent callar als que només destruiexen per destuïr. Cal juntar-nos i fer pinya en tots els sentits, a nivell d'entitat i a nivell de veïns, coneixent-nos i creant noves activitats veinals que ens fagin sentir-nos a tot més aprop, i que fagin que els nostre fills creixin en un entorn on juguen i conviuen amb altres nens com ells, com vam fer temps enrera alguns de nosaltres.

Hem de participar i unir forces, perquè toca fer-ho i deixar de tirar pedres a taulades que jo no hi són ni resonen.


Pobre Veí

5 comentaris:

Pungoles-opina ha dit...

Quina raó tens i des de aquest Bloc recolzem la opinió i la voluntat!!!Enhorabona per la carta que ens ha tocat la fibra!!!El Bloc accepta el repte!!

Per SPectiVa ha dit...

Pungoleros, des de que us he conegut m'ha admirat el seny i l'empeny en fer del vostre un veïnat millor.

Deu n'hi dó el què amb la vostra lluita heu anat esgarrapant, però pel que veig ara és l'hora de les empentes finals.

Certament si a més d'un bloc no feu un "bloc" (valgui el joc de paraules) aquesta darrera onada tornarà a picar contra la sorra de la platja.

Des de la meva posició d'observador, ara, com sempre, us animo a seguir endavant! Recordeu, sou els darrers mohicans...

Ferran ha dit...

Heu de saber que no esteu sols, que molts veins estem preocupats per el estat d' indefenssió i deixadesa en que ens trobem per part de l' Ajuntament. Com diu el himne del Barça, "tots units fent força", tots remant en una mateixa direcció, tots recolçant un objectiu comú.
Això és el que toca fer ara.

Ferran Calvera

uim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Algoritme ha dit...

Totalment a favor de l'idea!!!Però que difícil és....