22 de juny 2010

La policia de Cardedeu deté quatre presumptes lladres de cablejat elèctric d'un magatzem de Poble Sec

La Policia de Cardedeu va detenir divendres quatre persones com a presumptes autores del robatori de cablejat elèctric. L'Ajuntament ha assenyalat que, entorn a dos quarts de 3 del migdia, es va rebre l'avís que unes persones estaven sostraient rotllos de cablejat d'un magatzem del Poble Sec per emportar-se'l en una furgoneta metal·litzada, especificant les dades de la placa de matrícula. Un cop al lloc, la patrulla va comprovar que hi havia petjades a la tanca del magatzem, i va iniciar un dispositiu que va permetre localitzar i interceptar el vehicle al polígon de Can Boixadera. Durant el registre, es van trobar diversos rotllos de cablejat elèctric identificats com els sostrets al magatzem. Les quatre persones que circulaven amb la furgoneta van ser detingudes i traslladades a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Granollers.

D'altra banda, la Policia també va detenir dijous un jove per presumpte delicte de falsificació de moneda. Cap a les 12 del migdia un comerciant del barri de l'Estalvi va donar avís que un jove havia intentat pagar amb un bitllet fals en un establiment, i es va iniciar una recerca per diverses botigues on es va comprovar que aquest havia introduït algun dels bitllets. Finalment, es va localitzar un jove amb les mateixes característiques a la carretera de Dosrius i, durant l'escorcoll, se li va trobar un bitllet fals de 50 euros. Al detingut, domiciliat a Sant Feliu de Llobregat, se li imputa un delicte de falsificació de moneda.

2 comentaris:

Enric ha dit...

hola veins !!

Visc a Can Miret i he patit aquest mes de juny (a principis de més i desprès de Sant Joan) dos talls al servei telefònic i d'ADSL de la fantàstica "Telefonica", ara anomada "Movistar".

El més curiòs és que la companyia les dues vegadas ha atribuït aquest talls que han durant més d'un dia a robatoris al cablejat telefònic.

Algú mès a patit aquests talls o sap alguna cosa més ?

Felicitacions pel blog !

Pungoles Opina ha dit...

Hola Enric, Aquí a Les Pungoles hem patit el mateix i les raons han sigut les mateixes que t'han expossat e tu......crec que la policia està pendent del tema i ha obert un expedient. Suposo que cal esperar que sigui aquesta la rao i esperar que es solventi.