27 de juny 2010

Un estudi constata que el soroll del karting superarà els límits permesos

Un estudi d'impacte acústic encarregat per l'Ajuntament de Cardedeu demostra que el soroll que provocarà el circuit de kàrting de Llinars, si s'acaba construint, superarà els límits permesos per la legislació vigent. L'informe ha estat realitzat per l'empresa APPLUS, líder mundial en anàlisi i certificació, durant els mesos de maig i juny del 2010, i s'han analitzat 15 punts situats als termes municipals de Cardedeu, Llinars i Sant Antoni de Vilamajor. Segons les dades que es desprenen d'aquest informe, hi ha un mínim de tres punts situats a l'entorn de Llinars en els que es superaria el llindar que preveu la llei en matèria de contaminació acústica. Es dóna la circumstància que en un d'aquests punts analitzats hi ha situada l'Escola Ginebró, un centre educatiu que acull a més d'un miler d'alumnes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Trabajo para el campeonato de España de Karting y creo que estan totalmente equivocados.

Anònim ha dit...

Sóc vëí d' Alfou i crec que el circuit de Karts de Llinars com a mínim comportarà una pèrdua de valor de les cases i parcel·les de la nostra urbanització. Creu algú que els preu dels pisos afectats per el soroll del circuit de Montmeló ha augmentat?. Jo vaig marxar de barcelona fa 8 anys amb la meva família per tal de començar una nova vida lluny del tr`fec i del soroll de la ciutat, i crec que per a tots els veïns d' Alfou, la construcció del circuit és una molt mala notícia.
Estem parlant d' un circuit de 14 hectàreas, amb una escola de pilots, hotel, padox i parking per a més de 2000 cotxes. Creu sincerament algú que aixó no perturabarà la tranquilitat de la nostra urbanització?

Gràcies.
Ferran Calvera