29 de jul. 2010

Delicte de moda a la zona

A Sant Pere de Vilamajor, i segons informació de l'Ajuntament, en el transformador de l'antic restaurant de Can Derrocada, els dies 14 i 15 de Juliol, es va produïr el robatori de cablejat de coure i quadres elèctrics un cop forçada la porta.

Aquests robatoris també s'han produït en la nostra urbanització de forma intermitent, i en petits volums. Hi han intrusos que accedeixen repetidament a la caseta del dipósit o roben el material dels manteniments que es van realitzant en les nostres instal.lacions. Algunes enceses de fanals també han sigut provocades.

Ja s'han denunciat aquestes situacions a la policia municipal, però us demanenm des d'aquí, que informeu de qualsevol actitut o presència sospitosa que identifiqueu en aquestes instal.lacions comunes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Donc sembla que és un fet reiteratiu. Pel que fa a Alfou, hi ha hagut varis robatoris de cable inclús una part de la retroexcavadora.
És tracta d'un problema que està pendent de resoldres i que sense un increment de la vigilància serà complicat de evitar en un futur.

Ferran Calvera