30 de jul. 2010

Maria Lluïsa Berdala serà la candidata de CiU a Sant Antoni de Vilamajor en substitució de Francesc Tella


Francesc Tella deixarà de ser l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, un càrrec que ocupava des de feia vuit anys. Dijous al vespre, l'assemblea de militants de CiU va escollir Maria Lluïsa Berdala com a cap de llista a les properes eleccions muncipals del mes de maig de l'any que ve.
L’alcalde de Vilamajor, Francesc Tella, no repetirà com a candidat de CiU en les eleccions municipals de l’any vinent. El seu lloc l’ocuparà Maria Lluïsa Berdala, que va ser escollida per unanimitat en l’assemblea de militants de dijous passat al vespre.

Tella deixarà l’alcaldia després de vuit anys. Hi va arribar per primera vegada després de les eleccions del 2003 en què CiU va tenir 5 regidors i, tot i no tenir la majoria absoluta, va tenir l’alcaldia com a força més votada. Poc després va tancar un acord de govern amb l’únic regidor del PP. En les darreres eleccions de l’any 2007, CiU va tornar a tenir 5 regidors, però va ser escollit alcalde amb majoria absoluta d’entrada gràcies a un pacte de govern amb l’únic regidor del PSC, Alfons Navarro.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Q miedo...!!!!!