16 de jul. 2010

Quins coll....... té l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

En resposta a una instància feta en el mes de Maig per part d'un veí, en referència als sots de l'entrada a Les Pungoles, l'ajuntament ha enviat un informe diente "que ens requereix que reparem els sots de la via principal de Les Pungoles, i que conecta amb l'entrada de la carretera de Canoves per una banda i l'altra porta a Can Miret (per tant és la zona que fan servir els veïns de Can Miret per accedir a la seva urbanització.

Suposo que també li dirà als seus veïns recepcionats de Can Miret que participin del cost d'aquesta reparació, ja que són els usuaris majoritaris. Però quina barra tenen aquests funcionaris i regidors de Sant Antoni de Vilamajor!! S'em cauria la cara de vergonya d'enviar això a una urbanització que té abandonada de la mà de Deu, i amb qui té paraules pendents de fer efectives.

Es mereixen que els hi bloquegessim el accés a Can Miret en represalia.

8 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...

No entenc el comentari, si haguéssim fet les obres estaríem recepcionats i això ho faria l’ajuntament, però ara es OBLIGACIO de la junta el manteniment i ni això fan, o sigui que "quins coll ...... té la junta de la entitat"

Anònim ha dit...

Sr.Salva,
Estoy muy de acuerdo con Usted, no hay derecho!!!

Anònim ha dit...

De veritat que ens obliguen a asfaltar-lis "als senyors de Can Miret" el carrer que porta cap allà ?????

Quina barra !!!! ës que s'ha de tenir cara.....segurament per a que els seus fabulosos Lexus i Mercedes dels senyorets de Can Miret no es facin malbé. Quina cara que tenen !!! No hi ha dret que ens tractin així aquests, com si nosaltres fossim gent de 2ª !!

Doncs si volen que els hia rreclem, primer de tot que ens ajudin econòmicament a fer-ho. I en segon lloc que s'obligui a asflatar tota la urbanització, que tot i que els Senyors i senyores de Can Moret no veuen quan hi passen, hi han molts carrers i voreres en un estat del tot oblidat i arruïnat !!!!!

Salva Bagunyà ha dit...

no es per luxe que el hi tenim que arreglar, nosaltres hem de ser el primers en voler uns carrers en bon estat

Anònim ha dit...

De Mercedes i Lexus,... cada vegada n´hi han menys a Can Miret...!!!!, q son els primers culpables o d´uns dels principals culpables, del deteriorament de la nostra urbanització!!
Can Miret s´està deteriorant i d´aqui poc serà una urbanització (si ja no ho és...) de segona i tercera...!!! tot i q d primera mai ha sigut i mai ho serà!!! les Pungoles x molt estat "ruinós" q es trobi li donarà sempre mil voltes a Can Miret!!!

Anònim ha dit...

...amb tot el meu respecte pels super-mega cotxes d´alta gama i pels seus conductors...perqué quan circulo per Les Pungoles veig els cotxes que venen o van Can Miret ( especialment al matí d´hora o a la tarde al tornar de la feina ...)van a tota llet , a 70 o més km...
com si el tram de la nostra urbanització fos un circuit de F1 ???? ...no serà enveja de que tenim un terreny tan plà i ells un mini San Francisco streets...???
...o els hi falten aquells 2 minuts de sortir abans de casa...???

Salva Bagunyà ha dit...

US ADONEU QUE ESTEM MATXACANT A UNS VEÏNS!!! AL CARRER PIRINEUS NOMES HI PASEN PUNGOLEROS I FA POR SORTIR AL CARRER, TENIM UNA JUNTA NO OPERATIVA I LA CULPA ES DE ELS DE CAN MIRET I DE L'AJUNTAMENT, SI US PLAU UNA MICA DE SENTIT COMU, QUE NO ENTENEU QUE NO VOLEN QUE ENS RECEPCIONIN, QUE HAN FET ALGUN PAS PER FER LES OBRES !!!!

Anònim ha dit...

Salva, estic totalment d'acord amb tu i amb la falta d'iniciativa de la junta per fer les obres. Es perden en legalismes.