13 de jul. 2010

Segona intervenció en 15 dies: un "pou" sense fons

En la fotografia, i degut a un enorme fuita d'aigua d'aquest matí, podeu identificar la segona intervenció de la companyia d'aigues (Companyia general d'aigues de Catalunya), en la mateixa cantonada del carrer Canigó de la nostra urbanització en tan sols 15 dies, i que ja vam esmentar en un article d'aquest Bloc fa uns dies. En el mateix carrer s'està reparant una altra fuita que també us podem mostrar en imatges.

Si sumem el cost de la peonada de la reparació i del consum d'aigua perdut, realment ens trobem en una situació deficitària e insostenibles a nivell de gastos comunitaris. Les reparacions que fa la companyia d'aigues, i que ens cobren minuciosament, o no es fan correctament, o són ineficients i inútils donat el lamentable estat de les nostres instal.lacions.

2 comentaris:

Alex Letosa ha dit...

Com no es canviin totes les canonades i es pugui augmentar la pressió, no sé que farem...

Gràcies per mantenir-nos informats amb tanta rapidesa!!!

Salva Bagunyà ha dit...

ja fa anys que estem llençant diners, pagant a una cuota d’entitat que mai ha fet la seva feina, a part de posar la merda del asfalt a les aceres, i la compte de l’aigua que així sempre serà deficitària, si s’haguessin fet les obres nomes pagaríem els impostos i tot això aniria a càrrec de l’ajuntament.