26 d’ag. 2010

CIU renova a J.M. Llesuy com a cap de llista a les municipals de Sant Perer de Vilamajor


L'Assemblea local de CiU de Sant Pere de Vilamajor va revalidar divendres, 30 de juliol, la confiança en Josep Maria Llesuy, per encapçalar les llistes a les properes eleccions municipals. La unanimitat dels assistents van donar el seu suport a l'actual alcalde del municipi, un factor que Llesuy valora especialment venint d'una votació secreta.

Llesuy va ser escollit alcalde de Sant Pere aquest mandat després d'obtenir 3 regidors dels 11 que integren el Consistori i de ser la força més votada amb un 21,6 per cent dels sufragis emesos. L'alcalde assenyala que ha estat "una legislatura molt dura a nivell de cohesió" en la que s'ha hagut de treballar "amb la voluntat de tirar projectes endavant". Inicialment CiU va comptar amb el suport a govern dels regidors d'ISP, PSC i PP, fins que, després del trencament amb ISP, va optar per incorporar al govern el regidor de Ciutadans que va deixar les sigles de la formació.

Dels sis regidors que havien format part del govern inicial, actualment tan sols se'n mantenen dos, Llesuy i el regidor del PP Pere Curto. Dos regidors de CiU i el del PSC han deixat els seus càrrecs al llarg d'aquesta legislatura.

Després d'aquesta agitada legislatura Llesuy espera obtenir una representació més nodrida a les properes eleccions. "Si la gent ens dóna una confiança més majoritàriament que a les passades eleccions podrem tirar endavant més projectes que han quedat aturats", assenyala. Malgrat "la tensió i la dificultat amb què hem treballat ha estat molt gran", afirma, "ha valgut la pena i la dificultat s'ha superat amb nota". En aquest sentit, Llesuy ha demanat "un marge de confiança per no haver de passar els calvaris que hem hagut de passar".

Entre la principal obra de govern feta al llarg d'aquest mandat Llesuy destaca els treballs per comunicar Can Vila, Can Ram i Vallserena amb Can Derrocada i el nucli de Sant Pere de Vilamajor amb el nucli, a través del camí de Can Tona, el de la Serra Llarga i Can Miret. "Hem aconseguit comunicar dues terceres parts dels barris amb el nucli", explica el candidat de CiU que destaca, a més, l'ampliació dels centres educatius, la inauguració del Punt d'Informació, l'aprovació del POUM i la incorporació d'enllumenat.

Actualment, assenyala Josep M. Llesuy, s'està treballant també amb l'habilitació d'un espai perquè puguin funcionar com a Casal d'Avis. "Deixem el poble millor del que ens vam trobar malgrat la terrible situació econòmica que hem hagut d'afrontar", conclou el candidat.