25 d’ag. 2010

Els Mossos detenen un veí de Vilamajor que amagava droga en un compartiment darrera la matrícula del cotxe


Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 32 anys i veí de Sant Antoni de Vilamajor acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de droga. L’home havia ideat un sistema per amagar la droga en un compartiment darrera la matrícula d’un dels seus vehicles.
Jesús V.B., de 32 anys i veí de Sant Antoni de Vilamajor, havia creat un compartiment amagat darrera de la matrícula del seu tot terreny on hi guardava la droga. També una agenda amb noms de compradors i una balança de precisió. El sistema s’accionava amb un comandament de distància gràcies a un sistema amb un petit motor amagat darrera el logotip de la marca del vehicle i que estava connectat a la bateria del cotxe. El jove va ingressar a presó després de declarar davant del jutge.

Els Mossos van fer aquesta troballa en un escorcoll a casa del detingut gràcies a la col·laboració dels gossos de la unitat canina. “Sense ells hauria estat pràcticament impossible trobar-ho”, ha explicat Lluís Gómez, cap de la Unitat Territorial d’Investigació de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra.

La troballa va permetre recuperar 250 grams de cocaïna i petites quantitats d’haixix. També es va localitzar una plantació de marihuana que el detingut tenia al pati de casa seva.

Publicat per El 9nou