21 d’ag. 2010

Què li demanes al Blog de Les Pungoles Opina i Viu??

Per aquest Blog i pels seus autors, vosaltres sempre sereu la peça clau, i volem millorar amb i per vosaltres. Us necessitem i per això hem decidit sol.licitar el valor més important dels Blocaires: La vostra opinió, la dels seus lectors: Què creieu que li manca al Blog? Quins defectes li trobeu?Què li afegirieu? Què li treurieu? Com ho orientarieu vosaltres?

Si us plau, us demanem la vostra ayuda per ser millors i estar més aprop vostre i de les vostres necessitats i gustos.

FEU ELS VOSTRES COMENTARIS EN L'ARTICLE o ENVIEU-NOS CORREUS A pungolesopina@gmail.com

US HO AGRAIREM DE TOT COR i US NECESSITEM.

GRÀCIES DE VERITAT PER ESTAR AMB NOSALTRES!!

8 comentaris:

nicolau balanya ha dit...

Crec que el blog esta molt bé i ens ajuda a tots pero com instrument utiŀ estaria bé un planell on els veins poguem marcar e.s bonys o sots que detectem

Albert ha dit...

Estaria bé que existis un llistat de serveis (jardiners, pintors, paletes, lampistes, dones de neteja, cangurs...)amb valoracions dels veins i les dades de contacte. Quan els busques, o no els trobes o no tens referencies.

algoritme ha dit...

Estaria be algun concurs de fotografia de les pungoles que s'anes seguint i valorant des del blog.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
albert ha dit...

Estic a favor de la proposta del salva, i aixi fer del blog l'instrument informatiu global dels veïns i l'entitat...

Sergi Anfruns ha dit...

Tindriem que resgistrar-nos amb la nostra adreça, tal i com fan els de Can Miret, que per poder accedir a posar qualsevol comentari requerís password.

Alex Letosa ha dit...

La veritat és que a mi m'encanta com està. Ens manté informats, ens peermet col.laborar,... només puc felicitar!

Pungoles-opina ha dit...

Us agraïm molt la participació i l'interés que ens esteu mostrant, i volem respondre el millor possible a les suggerències que ens exposseu.

Nicolau: Considerem seriosament el tema del planell per fer-ho obert i editable per tothom, encara que no serà feina fàcil.

Albert: Aquest és un tema que portem temps treballant per buscar quelcom útil per tothom (empreses i veïns). D'entrada penjem planell d'empreses amb seu social a Les Pungoles que ens proporciona Google (com a primer pas). Les empreses que tens en el lateral les publicitem de forma gratuita i tenen la seva web enllaçada. Qualsevol empresa lligada a pungoles o pungoleros només ens ha d'enviar el seu logo i l'adrça web i l'enllacem sense cap problema.

Algoritme: El tema del concurs ho valorarem més endevant, però ja us hem obert les portes a les vostres fotos en el Bloc via "Pungoles Viva". Només cal que ens les féu arribar via mail o Facebook.

Salva i Albert: Estem amb diàlegs amb la junta i ara per ara es fan interaccions informatives que ens interesen a tots. Nosaltres volem ser objectius i no lligar.nos amb entitats. Volem ser el més imparcials possible, ajudant a fer millor les pungoles i fer arribar l'informació que ens interesa, però alhora volem arribar a tothom sense decantar-nos en lo possible. Penseu, que tenim ara per ara, 2000 visites mensuals de mitjana i això per nosaltres,sempre gràcies a TOTS vosaltres, és un triomf.Com diuen a Google volem seguir la regla del "Don't be evil" i no tenir pressions subjectives externes ni interessos diferents a fer millors les Pungoles, encara que costa molt mantindres neutral, i a vegades ens equivoquem (i així us ho reconeixem)

Sergi: És difícil conseguir el que ens demanes, encara que Blogger ja dóna aquesta opció. Ara per ara el Blog no vol tancar portes a opinions, encara que intentarà sempre filtrar les descalificacions personals. Tema molt delicat!!

Alex: MOLTES GRÀCIES!!

GRÀCIES A TOTS i seguim esperant més idees, treballant per considerar les que ja ens heu fet arribar des d'aquí i des del correu......