9 de set. 2010

ERC demana les actes dels seus regidor a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

A través d'un comunicat, Sanglas subratlla que "el projecte polític propi que propugna l'ideari d'Esquerra continuarà present a Sant Antoni per tots aquells amics i amigues, simpatitzants i col·laboradors que en vulguin participar". El Secretari de Política Municipal d'Esquerra afegeix que la formació "sabrà refer, amb il·lusió renovada", la seva presència al municipi. En aquesta línia, Sanglas anuncia que ja s'està treballant en un nou projecte polític municipal per continuar al servei dels vilamajorins i que permetrà que, en els propers mesos, "es presenti la nostra proposta de candidats a les eleccions municipals, que de ben segur sabran donar contingut a les inquietuds de tots els que, com nosaltres, creiem que el treball continuat i la participació enriqueixen la vida d'un poble".

No acceptar la democràcia interna
Sanglas va més enllà i acusa als vuit exmilitants d'ERC de Sant Antoni que s'han donat de baixa del partit de "no acceptar la democràcia interna". Dimecres la direcció comarcal del Vallès Oriental, la direcció nacional i els militants de Sant Antoni de Vilamajor d'ERC donaran més explicacions sobre el tema.

Els vuit exmilitants d'Esquerra van aclarir dimecres que diverses de les últimes resolucions preses per ERC els han fet veure que el millor era abandonar el partit. Els nous adherits a Solidaritat no comparteixen que Esquerra no recolzés la ILP al Parlament a favor d'un referèndum d'autodeterminació, que es negués a negociar formar part d'una candidatura independentista o que hagi contemplat "passiu" com els socis de govern "voten una cosa al Parlament i el contrari al Congres espanyol". En l'àmbit comarcal, els cuit signants del comunicat carreguen contra "la passivitat i la falta de coherència" d'ERC en decisions com ara l'aprovació del Quart Cinturó i l'acceleració de gestions i permisos d'aquells ajuntaments controlats pel partit, com ara el vistiplau a Llinars per fer el kàrting.

Publicat per Aravallès.cat