8 de set. 2010

Quina sort que tenim!! Tenim pagesia!!

A les Pungoles som uns afortunats, al estar envoltats de granjes on tots els veïns podem comprar carn, ous, llet, fruites i verdures de primera qualitat i de primera mà sense càmeres ni congelats intermediaris, que ens fagin augmentar el preu i disminuïr la qualitat del producte. I no obstant, som poc usuaris d'aquests productes.

El comerç de proximitat és un dels tresors que tenim ben apropo, i al que podem accedir a peu o bicicleta, i sense cap perill acompanyats de les criatures, que poden veure de ben aprop els horts i els animals de granja del nostre municipi.

Hem de fer comarca, hem de fer païs, hem de fer salut!!

4 comentaris:

Alex Letosa ha dit...

Si us plau!!! Adreces i recomanacions per als nous pungoleros!!!!

Deixeble d'en banyetes ha dit...

Anant a Can Miret, un cop passada la "V" i agafant la carretera rural, a la dreta, tenim la granja de l'ermita de Sant Jaume de Rifà, on ls ous, la carn, patates i verdures no et falten!!! i veuràs pollets i gallines corrent al voltant!!!
Al final del passeig del Montsant amb el passeig de Puigllançada hi ha l'entrada a una granja on les verdures et faran plorar de lo maques i bones que són i podràs agafar-les tu mateix!!! Recorda que son pagesos i no botiguers, NO ESPERIS VISA NI PELOTEO!!!JAJAJAJA

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alex Letosa ha dit...

Gràcies!!!!