13 de set. 2010

Sant Pere de Vilamajor habilita un nou casal d'esbarjo per la gent gran

La gent gran de Sant Pere de Vilamajor podrà gaudir, a partir del proper novembre, d'un espai dedicat especialment a ella. El lloc escollit, una masia típica catalana a dues aigües, que anteriorment s'utilitzava com a magatzem municipal, servirà com a punt de trobada per als col·lectiu de la tercera edat. L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor està habilitant l'espai, que es prepararà per acollir fins una setantena de persones.

El nou Casal de la gent gran del municipi comptarà, al marge de l'edifici, amb altres espais per al gaudi dels seus usuaris. En aquest sentit, s'hi instal·larà un camp de petanca, disposarà de diversos jardins i bancs, i d'un porxo per resguardar-se de la pluja quan es facin activitats a l'aire lliure i ha suposat una inversió d'uns 140.000 euros. Es preveu que els treballs finalitzin entre finals del proper mes d'octubre i principis del mes de novembre d'aquest 2010.

Segons l'alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Josep Maria Llesuy, l'espai permetrà treballar aspectes com la trobada entre diverses generacions. En aquest sentit afirma que "el Casal tindrà properament un parc infantil destinat a que els avis que recullin als seus néts de l'escola puguin passar la tarda jugant amb ells al mateix espai". A més, Llesuy assegura que l'edifici sobre el que s'està treballant no serà definitiu, en el sentit que el nou Casal "podrà ser sotmès a ampliacions posteriors, i la seva inauguració serà el primer pas per acollir a més gent, més activitats i més usos en un futur proper".