16 d’oct. 2010

Paraules molt buides!!

Les nostres prediccions, desgraciadament, s'han complert.

És cert que l'ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, amb bona voluntat, ens ha ajudat en les últimes festetes, amb alguna propineta, que agraïm de tot cor.

Però, senyors, el nostre consistori ha fallat i continua fallant amb el més important. El senyor alcalde, amb les seves paraules en una taula rodona a casa nostra, ens va prometre un canvi de règim municipal (compensació-cooperació) fa ja uns 6 messos , que tot i haver rebut el vist i plau del POUM, i donar-li el poder al nostre alacalde per fer-lo efectiu, encara ara no s'ha iniciat cap tràmit al respecte. Es a dir que l'alcalde passa olímpicament de fer efectiu el canvi de règim, perquè ara sí, ELL NO VOL!! I A SOBRE ENS DEU DINERS!!!

El més lògic, i vist el resultat, és que ens prenem la seva paraula donada, com una sencilla rabieta amb l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, i a l'hora de la veritat, les seves promeses i bones maneres, es transformen en mentides i falses voluntats interesades.

Que lleig senyor alcalde!! Valdria més que anés de cara i no ens aixequés la fandilla!! Aquestes coses em recorden a un president de govern que tots coneixem!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No he entès què ha passat ¿?

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pungoles-opina ha dit...

SIMPLEMENT QUE L'ALCALDE NO HA COMPLERT EL QUE VA PROMETRE DE CANVIAR EL RÈGIM DE COMPENSACIÓ PER COPERACIÓ, QUE ENS PERMETRIA DEMANAR SUBVENCIONS PER FER OBRES. ES A DIR QUE ES UN HOME SENSE PARAULA!!

Ferran Calvera ha dit...

Dons que esperaveu? Mentre no defensem nosaltres mateixos els nostres drets, no espereu que els partits amb seu al poble vinguin a ressoldre els problemes de les urbanitzacions. Espero que si arrivem a tenir una representació digne a l' Ajuntament de Sant Antoni, tinguem la força suficient per imposar el nostre programa.
I no aniria malament que els veïns de Sant Pere anesin pensant en fer un partit com el PUSA al seu municipi.

Anònim ha dit...

Respostes al blog:

1er: No esperava un comentari foteta respecte a les "festetes", la veritat es que varem contribuir quan aquest any no en teniem (per pacte amb Sant Antoni un any cada un) cap obligació, i la veritat es que els veïns que varen assistir a les festetes lluny de sarcàsmes em van fer arrivar el seu agraïment. Som un poble, més petit que Sant Antoni, amb molts menys recurssos, hem salvat un Pla de Sanejament, i mirem d'administrar molt bé la nostra despesa.

2on: La granja de pollastres:
Els veïns afectats tenen uns drets i legitimament els defensen, els de la granja de pollastres tenen els seus drets també i .... informes favorables de tots els organismes superiors - medi ambient- el DAR- l'ACA etc, el seu incompliment es urbanístic, hi han unes prescripcions, que no cumpleix i que fa escassos díes li vencia el plaç per adecuar-se, no ho ha fet i s'obrira caducitat i tancament en breu, es a dir, quan la llei i el seu plaç aixi ho fixen.

3er. Cooperacio per compensació:
No hem fet res?
1.- Varem signar a petició de Sant Antoni la voluntat de passar de compensació a cooperacio.
2.- Varem aprobar en el nostre Plenari engegar el procés.
3er.- El nostre Pla General, tramés des de JUliol d'enguany a Urbanisme en Aprovació Provisional, ja contempla Pungoles com Unitat Urbanística de COOPERACIO.
4art- El dia de la reunio amb la junta de la entitat varem demanar certa documentació, que no tenim.
5é.- Nosaltres fermament VOLEM recepcionar Pungoles, amb les mateixes condicions que varem recepcionar les altres Urbanitzacions/Barris nostres, he demanat al representant del ajuntament a la junta de Pungoles, citi als representants de la junta, per parlar de l'assumpte de la Recepció, i del Contenciós. Els veins que hem coneixen, saben que no soc alcalde de rabietes, les portes del ajuntament i del meu despatx estan obertes a tothom sempre.

Sr Calvera: No sigui frívol, vosté que es vol dedicar a la política, no la comenci a fer amb minúscules, el nostre nivell de tracte als barris de Sant Pere, el pot mesurar vosté per les nostres inverssions i el seu repartiment, el convido a fer aquest exercici d'aritmetica. Entenc que ha caigut en la temptació de fer demagogia, faci un favor als seus veïns i futurs votants i exerceixi la seva vocació de manera més seriosa, fem un punt d'inflexió i demostrem, que finalment, no tots els polítics som iguals.

Josep Ma. Llesuy Suñol
Alcalde de Sant Pere

Ferran Calvera ha dit...

És possible Sr. Llesuy que personalment faci política en minúscules, de fet jo sóc simplement un veí d'Alfou, que s'ha decidit amb un grup de companys a constituir un partit per tal d'intentar que d'una vegada les urbanitzacions del municipi tinguin veu dins l' ajuntament i puguin veure com els seus problemes son tinguts en compte.

Efectivament, ni fer política en majúscules ni en minúscules és el nostre objectiu. Això ho deixem per als polítics professionals. Nosaltres hem vingut a fer altra cosa.

No entenc per què s'ofèn i titlla de demagògica la meva opinió quan el que dic és obvi. Som veïns que vivim a les urbanitzacions, que paguem les nostres cases amb gran esforç, que paguem els impostos municipals igual que qualsevol veí i per contrapartida volem veure com dia a dia els serveis i les infraestructures d’aquestes milloren. ¿Creu que hi ha algú més interessat que els propis veïns de les urbanitzacions fer que aquestes estiguin en bon estat de manteniment? Penso que convindrà amb mi que un partit que es diu Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) , que està format exclusivament per veïns de les urbanitzacions del municipi de Sant Antoni, tindrà molt clar quins son els interessos per els quals ha de lluitar.

Atentament.
Ferran Calvera