13 d’oct. 2010

PUSA (Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor) ja és una realitat


Ja ha sigut legalitzat i constituït formalment, el nou partit polític PUSA (Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor), amb la clara intenció de entrar dins del consitori del municipi, en les properes eleccions municipals, per poder tenir més veu i més força, i que els interesos del veïns de les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor siguin escoltats, com no s'ha fet fins ara.

Ha sigut constituït amb la feina i il.lusió d'uns veïns de Sant Julià del Fou i Les Pungoles, però segons el seu secretari general, Sr. Ferran Calvera, estan oberts a la participació en les seves llistes, de qualsevol veí que vulgui participar d'aquest engrescador projecte, i que estigui empadronada a Sant Antoni. Esperen la participació d'altres urbanitzacions que pateixen els mateixos problemes

Es defineixen com un petit partit, que busca simplement la millora de la qualitat de vida de les urbanitzacions de Vilamajor que es senten abandonades i ignorades pel consistori, en favor del nucli urbà.

Aquest nou partit ja disposa de pàgina web/blog, on té previst publicar el seu programa electoral i expossar obertament la seva carta d'intenció, i on demanen l'opinio i idees dels veïns. Treballen conjuntament amb Facebook i Twiter, per així fer-se accessibles a tothom.

Des d'aquest Blog abraçem aquesta nova iniciativa, com una llum al final del túnel, i li obrim les portes a una plena col.laboració, amb el mateix interés de fer unes Pungoles millors!!!

1 comentari:

Ferran Calvera ha dit...

Hola, sóc el Ferran Calvera, President del Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA).
Molts dels lectors de "Les Pungoles Opine i viu", ja sabeu quins son els problemes que les urbanitzacions venim patint des de fa anys, masa anys. Els problemes de Les Pungoles son molt similars als que ens podem trobar a Can Vila, Can Miret o al mateix Fou. Problemes que sense una forta representació a l' Ajuntament-per tal que la nostra veu sigui sentida amb força-,difícilment es resoldran.
No sabem si aquests projecte arrivarà a bon port o no, però ho hem d' intentar, val la pena.
Ja és hora que mirem per nosaltres.
Tots esteu convidats a participar-hi, sense exclussions ideológiques, religioses o culturals. Sense tots vosaltres poc o res podrem fer.
A les vostres mans està canviar aquesta situació d' abandonament en que ens trovem.

Una salutació a tots.
Ferran.