2 de nov. 2010

Cardedeu estrena la nova pista del parc Pompeu Fabra

La pista coberta del parc Pompeu Fabra s’ha posat a disposició dels usuaris aquesta setmana, un cop finalitzades les obres de cobriment de la pista i d’arranjament i millores de l’entorn. Aquest espai s'ha renovat amb l'objectiu de fer-hi tot tipus d’actes culturals i de poder exercir a la pràctica esportiva a l’aire lliure i, al mateix temps, a cobert. D'altra banda, aquesta setmana s'han iniciat les obres que s'han de realitzar a la plaça d'Amadeu Borràs.
A més de la construcció de la coberta, l’actuació ha consistit en la substitució del paviment de la pista i la instal·lació de nou enllumenat adequat a les característiques de l’espai. Un cop finalitzada aquesta fase, s’hi ha fet tasques de millora de l’entorn: condicionament de l’accés a la pista, enjardinament de la zona i reformes als vestidors. També s’hi ha col·locat càmeres de vigilància per evitar bretolades i vandalisme. L’obra ha estat finançada al 100% per la Diputació de Barcelona.Ampliació de la vorera i construcció d’un carril bici a la plaça d’Amadeu Borràs

Les obres, però, segueixen a Cardedeu. Aquesta setmana ha començat l’ampliació de la vorera i construcció d’un carril bici a la plaça d’Amadeu Borràs per connectar l’escola Dolors Granés i el barri de l’Estalvi amb el centre per la Diagonal Pujadas, i tamb
é l’escola Germans Corbella per la Diagonal Esteller.


Amb la construcció d’aquest tram, Cardedeu tindrà un total de 4 Km de carril bici. L’actuació es complementa amb l’adaptació dels passos de vianants de la plaça. Amb el carril bici les places d’aparcament del costat nord de la plaça passaran a ser de cordó o fila.
L’obra s’executarà en dues fases i és previst enllestir-la a principis de desembre. La primera fase afecta durant 2 o 3 setmanes la vorera nord, i la segona afectarà dos o tres setmanes la vorera sud. L’actuació té un cost de 56.957,89 euros, i està subvencionada al 75% per la Generalitat de Catalunya.

Publicat a Aravalles.cat