4 de nov. 2010

La foscor del tenis

Les classes de Tenis de les Pungoles troben les seves primeres dificultats, i com no, darrera de tot plegat (TACHAN-TACHAN)està l'abandonament del nostre ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Amb el pretexte de que només hi ha un veí de Les Pungoles que paga els 120€ de quota, que l'ajuntament cobra per fer ús de les pistes de tenis de Les Pungoles, diu que NO rep prous diners dels usuaris per fer manteniment. Ni vallat, NI LLUMS. Per tant, les classes de tenis han de fer-se fins a les 18h, ja que a partir d'aquesta hora el sol deixa de ser útil, i sense llum no hi ha entrenament.
Senyor regidor d'esports, cedir unes infrastructures no funcionals no està bé, ni per guanyar usuaris, ni per l'imatge d'un ajuntament, ni per fomentar l'esport al municipi.

1 comentari:

Wilma ha dit...

Les classes de tennis a Can-Miret són perfectes! tant l´enllumenat com l´estat de les pistes.També està l´escola de tennis, jo porto als meus nens i em va molt bé tant l´ horari com que puguin practicar aquest esport tant aprop de casa.Jo estic pensant en apuntar-me també a fer classes de pàdel a les pistes de Can-Miret.