11 de nov. 2010

Què ho hàgim de fer nosaltres??

Vull publicar aquesta carta a través d'aquest Blog, que he llegit i rellegit, i amb el que puc estar d'acord i desacord en algunes coses, per fer arribar a tots els veïns el meu malestar. Sóc conscient que no paguem molt de quota de manteniment de l'urbanització, cosa que sempre m'ha extranyat, però és cert que paguem els nostres impostos al Ajuntament. Va ser bastant evident (des d'ahir tarda no), com es va veure en articles anteriors d'aquest Blog, que les pistes de tenis i poliesportiu de Les Pungoles havien sigut malmeses i omplertes de deixalles per alguns brètols.

Tot això descrit és trist certament, PERÒ el que em resulta més trist i depriment, és que els trastos i porqueria, va romandre allà durant quasi un mes, i ni la junta de delegats de l'Entitat (a qui donem els nostres diners), ni el secretari subcontractat (que tots paguem), i ja per suposat, l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor (a qui tots paguem), van ser capaços de fer el que calia per retirar-ho i netejar-ho durant un mes. Vam tenir que ser nosaltres i el nostre fill gran qui ho retiressim una tarda d'aquesta setmana, en un màxim de 15 minuts del nostre temps, i una mica de mullader (ja que el matalàs i sofà estaven mullats).

Realment, com a responsables i representants nostres, se'ls hi hauria de caure la cara de vergonya per l'ineficiència demostrada en una cosa tan senzilla i demostrativa de l'interés.
Ni el secretari, que ho sabia i ho veia, va fer res efectiu; ni la junta va fer res efectiu; ni l'ajuntament i la brigada de neteja municipal van fer res efectiu (tot i sent instal.lacions municipals de les que sembla, com diu el Blog, estan reparant les valles aquests dies).

Senyors, amb la meva humil opinió, cal prendre altres mesures i guanyar en iniciativa i no podem seguir acceptant:

- Un secretari subcontractat, que no viu aquí ni té propietats, i NO SENT ELS COLORS.....i per tant ni ho pateix, ni ho vol patir. És com un administrador de finques inoperant que remena papers, i diu que sí a tot, o calla, per no riure. Potser caldria que ho fés algú que no es guanya simplement un sobresou i que s'estimi lo seu i lo de tots, i pagar-li amb ell.

- Una junta, amb presidents i membres, que majoritariament NO viuen aquí, i volen gastar el mínim (salvant excepcions), NO PODEN SER EFICAÇOS. Potser caldria un petit augment de les quotes i un canvi de junta o una reconversió.

- Un ajuntament amb una brigada de neteja, que no buida les papereres d'un parc i no neteja el camp municipal. NO VALORA ELS NOSTRES IMPOSTOS, NI ENS VALORA A NOSALTRES.

Només calien 15 minuts, senyors, i una mica de carinyo per lo nostre, i una mica de voluntat municipal.

Esperant que sigui publicada la meva opinió, agraeix anticipadament l'atenció,

Anna

5 comentaris:

Anònim ha dit...

es una vergonya com funciona la nostra urbanització, estem cansats de dir-ho però després arriba la reunió i allà no hi ha ningú que digui "prou".

només puc que donar-te les gracies per la teva actitud.

Anònim ha dit...

No és només que això passi aquí malhauradament...és un fet sociològic que va molt més enllà dels nostres límits.

És aquesta una actitud instal·lada a la nostra societat de passotisme, deixadesa, de deixar-ho tot fins que caigui pel seu propi pes, i/o d'efecte "polizón" (ja ho farà algú altre que m'acabarà beneficiant sense haver-me jo d'embrutar-me les mans).... trist però és així.

Anònim ha dit...

Realment és molt trist. Si bé la Junta de delegats no cobra res,no és excusa per no preocupar.se pel bon funcionment i imatge de la nostra urbanització.Per això es van presentar. Però com en totes les demes coses passen de tot. En quan al secretari, aquest si que el paguem, no és un sobresou, és el seu sou,encara que m'imagino deu fer més coses. Crec també que es limita a passar els quatre papers sense importar-li res del que pasa fora de l'oficina.No costa gaire agafar el telefon i emprenyar a l'ajuntament fins que ho vinguessin a netejar. Abans es feia!

Moltes gràcies per el vostre civisme

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joaquim ha dit...

Estic plenament d'acord amb tots vosaltres, voldria afegir els següents elements per el llibre de les vergonyes de la actual junta.

- No es fa res per gestionar amb telefònica que la velocitat de ADSL sigui digna.

- Gestionar amb l'ajuntament que conservin la pintura de la zona esportiva ( ja que van ser incapaços de acabar el murdel Pg Montnegre, nomes van fer la meitat.

Aprofito un cop mes per donar les gracies als responsables de aquest blog. LA ÚNICA FONT DE INFORMACIÓ.