16 de nov. 2010

Un dia perfecte a Les Pungoles

Un exemple d'un dia perfecte a Les Pungoles podria ser aixecar-se pel matí sentint els ocells xiulant o els gossos bordant, o inclús amb el crits del ruquet català de l'entrada (que voleu que us digui, per mi té el seu encant).

Un bon esmorzar amb un cafè calent i unes torrades, i llavors agafar el cotxe cap a Cardedeu, Granollers o inclús Mataró (més lluny ja faria més mandra) a treballar. Potser finns i tot podem anar en bicicleta a treballar.

Plegar a les 15h (seria ideal oi??), i vindre a dinar a casa on ens podem preparar una carn a la brasa i unes patates al caliu (pot fer mandra engegar la barbacoa, però després compensa), comprat tot al pagés o a la botiga del mercat de Cardedeu, acompanyades amb una amanida del hort propi o dels nostres estimats pagesos. Per reamatr-ho com cal, amb un postre sà, una bona fruita dels nostres arbres (taronges o cireres). Totes les compres i recollides, les podem fer aprop i acompanyats de les criatures.

Una migdiada al porxo de casa, o al sofà si fa fred, seria el complement ideal abans d'agafar la bicicleta de muntanya, per donar unes voltes pels nostres caminets, travessant rierols i camps, disfrutant del paissatge, fins que cau la llum (encara que de nit també te el seu què!!). Sempre es preferible fer-ho acompanyats d'amics, de família o gos.

Una dutxa calenta o freda, segons els gustos, al arribar a casa, i tot seguit un ratet de navegació per internet a la taula del jardí (amb l'ADSL que tenim), mentre els nens juguen fins que el sol diu adeu del tot.

Un sopar sà (sopeta o verdureta amb matèria primera de la zona) amb un tiramisú de postre (aquesta falca és meva), i un iogurt de Can Bordoi (una altra falca....) mentre surts a fora i mires el cel estrellat, que sincerament a Les Pungoles és espectacular. No creieu que som uns privilegiats!!! Quin és el teu dia perfecte??

2 comentaris:

Algoritme ha dit...

Ho som, encara que a vegades ens oblidem!!! Va bé que ens ho recordeu!!! Aquest Bloc és una obra mestre!!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.