21 de des. 2010

Cànoves i Samalús, Cardedeu, , Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor formalitzen l’àrea comuna de taxis

Els ajuntaments de Cànoves i Samalús, Cardedeu, Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor han signat un conveni per a la prestació conjunta del servei de taxi.

Amb aquesta mesura les divuit persones titulars de les llicències de taxi dels quatre municipis podran treballar en qualsevol d’aquests quatre termes municipals. Els taxistes veuran així incrementades les seves possibilitats de treball, ja que de manera coordinada podran agafar clients en aquesta àrea comuna sense veure restringida la seva zona d’actuació al terme municipal de procedència. També s’unificaran totes les tarifes i no es descarta que en un futur proper es pugui instal•lar una centraleta única per optimitzar encara més la gestió del servei als usuaris. Actualment hi ha 11 llicències de taxis a Cardedeu, 3 a Sant Pere de Vilamajor, 2 a Sant Antoni de Vilamajor i 2 més a Cànoves i Samalús.

Un cop signat el conveni s’enviarà a la direcció general de Transports de la Generalitat perquè doni l’autorització final a la creació de l’àrea comuna de taxis, que s’espera que comenci a ser operativa durant el primer trimestre de l’any vinent.

Publicat a la web de l'Ajuntament de Cànoves