9 de des. 2010

Fem tenis però fem-ho bé!!!

Segons la última "bustiada", poder fer servir el tenis "de forma legal" costa 120 euros de quota familiar. NO s'especifica com iniciar el tràmit, però suposem que cal contactar amb el (limitadíssim d'horaris) regidor d'esports (Sr. Euduard).

Ens han arribat veus, no contrastades, que als veïns que han volgut donar-se d'alta de forma inminent, se'ls ha volgut cobrar el que queda d'any com si fós un any complert, o sigui 120 euros (suposo que deu ser un error d'informació ja que només resta menys d'un mes del 2010).

Mentre tant la gent ja està fent servir forats per on saltar i fer ús de forma clandestina, ja que continua sense existir cap mena de control.

Des del Bloc creiem que s'hauria d'haver buscat una fórmula que permetés l'ús de les instal.lacions de Can Miret i les Pungoles de forma conjunta, i ampliar el servei per tothom, facilitant la gestió a l'ajuntament. És a dir, definir una quota conjunta per l'ús de les instal.lacions esportives de Can Miret i Les Pungoles. Potser amb una miqueta de carinyo es poden pensar millos les coses per donar un servei municipal més complert. NO CREIEU QUE TINDRIA MÉS SENTIT??

Volem afegir des d'aquest Bloc que caldria una escombrada de les pistes noves que es troben plenes de grava.....