13 de des. 2010

Política Territorial incorpora quatre noves expedicions a la línia de bus entre Cànoves, Sant Pere i Cardedeu

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha anunciat la incorporació de diverses millores a la línia circular gestionada per Sagalés SA que connecta els municipis de Cànoves i Samalús, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu.

Entre aquests s'hi compta la posada en marxa de 4 noves expedicions diàries a l'oferta actual, 2 des de Cardedeu i 2 des de Cànoves, i la modificació de part del seu recorregut per, assenyala el Govern de la Generalitat, facilitar l'accés al servei des de les urbanitzacions fins al nucli central de Cànoves, on se situa el Centre d'Atenció Primària. A més, també s'habilitaran noves parades al llarg del recorregut.

Les millores es van posar en marxa dimecres, 1 de desembre, amb l'objectiu, entre altres, d'oferir "noves sortides en les franges horàries amb més demanda de mobilitat, i apropar el servei de transport públic fins a noves àrees que registren un volum important de desplaçaments".

L'actuació s'inclou al Pla de transports de viatgers de Catalunya per als anys 2008-2012 que recull els principals eixos d'actuació per a la millora de l'oferta i la qualitat del transport públic arreu del territori i entre els que destaca especialment la millora de l'accessibilitat als Centres d'Atenció Primària, com és el cas de Cànoves.

Les noves expedicions s'han incorporat a primera hora de la tarda atenent, explica Política Territorial, les puntes de demanda detectades. En total, doncs, es faran fins a 24 expedicions de dilluns a divendres feiners, en aquesta línia. D'altra banda, també s'ha modificat el seu recorregut per apropar el servei a les urbanitzacions de Ca l'Esmandia, Can Sebastianet o el Mirador del Montseny, i per millorar l'accessibilitat al Centre d'Atenció Primària de Cànoves, un punt, assenyala Política Territorial, amb necessitats de mobilitat especialment importants.