8 de des. 2010

PUSA segueix informantEl PUSA (Partit de les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor),apart de la feina feta a les reds socials (facebook, twitter, Blog), també volen a rribar a tothom a través d'un Díptic que han elaborat. Amb aquest nou pas, continua la seva campanya informativa per intentar fer arribar les seves intencions tots els veïns de cara a les properes eleccions municipals del mes de Maig del 2011.

Aquesta setmana, el partit, ha iniciat l'entrega d'aquests díptics a totes les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor, i ens han volgut fer arribar un d'ells al Bloc perquè us el poguem avançar.

Tenen pensada una campanya informativa reiterada, obrint diverses vies de comunicació pel seu electorat ja que desitjen saber les necessitats reals dels seus cociutadans i fer-les arribar com cal i on cal.

Des d'aquí els hi donem el nostre recolzament en la seva feina i desitjem que tinguin èxit, i que el mes de Maig del 2011 començi un nou camí de progrés per les nostres urbanitzacions.


3 comentaris:

Algoritme ha dit...

Enhorabona!! Un Dític d'un disseny impecable!! Esperem que l'informació tingui un fluxe adequat!! jo ila eva família us recolzem!!

alfons sugrañes ha dit...

Ja es l'hora de que les veus anegades de les urbanitzacions es puguin escoltar, com una sola i amb força,en el sí de l'Ajuntament.
Confiem en vosaltres i, vosaltres, compteu amb el nostre vot.

Pungoles-opina ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris!!!