28 de des. 2010

Sant Pere inagura les noves dependències de la guàrdia municipal al polígon industrial La Plana

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor va inaugurar divendres, 17 de desembre, les noves dependències de la Guàrdia Municipal, situades al número 2 del camí de Sant Jaume, al polígon Industrial la Plana. A l'acte hi van participar l'alcalde de Sant Pere, Josep Maria Llesuy, diversos regidors del govern i l'oposició, el regidor de Governació de Sant Antoni de Vilamajor, Albert Parera i l'Inspector Rafel Puche, sotscap de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Granollers.

Segons el Consistori, l'obertura de les noves dependències és una de les mesures previstes des de l'àrea de Governació del municipi per "garantir, agilitzar i millorar el servei de vigilància municipal". En aquest sentit, l'actuació s'ha complementat amb la modernització dels equips de què disposa el cos de Sant Pere de Vilamajor amb la incorporació d'elements com GPS als vehicles, a més de localitzador i noves emissores.

L'horari d'atenció al ciutadà al nou espai que ocupa la Guàrdia Municipal al polígon La Plana serà els dilluns de les 10 a les 11 del matí, els dimarts de les 3 a les 4 de la tarda i els divendres de les 10 a les 11 del matí.