17 de des. 2010

Una sessió informativa inicia el procés d’adjudicació de 22 habitatges protegits a Cardedeu

El proper dilluns 20 de desembre, la nova sala polivalent de la Tèxtil Rase acollirà la sessió informativa sobre els 22 habitatges protegits de Cardedeu que s’adjudicaran l’any 2011. Durant l’acte, els arquitectes, l’alcaldessa del municipi i el director general de Promoció de l’Habitatge explicaran les característiques d’aquests pisos situats a la rambla d’Ernest Lluch i es detallaran els requisits per optar-hi, el procés per presentar sol·licituds i el sistema d’adjudicació. Segons informa l'ajuntament, tots els ciutadans de Cardedeu majors d’edat podran optar a aquests habitatges, que s’adjudicaran exclusivament en règim de lloguer.

L’adjudicació es farà per sorteig entre les persones que els hagin sol·licitat, d’acord amb els requisits establerts pel Departament de Medi Ambient i Habitatge. Aquests requisits recullen part de les consideracions aportades pel grup de treball del Consell de la Vilacreat amb aquesta finalitat. L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat s’encarrega de la gestió d’adjudicació. Les persones interessades en optar a un dels 22 habitatges han de presentar la sol·licitud del 20 de desembre al 28 de gener de 2011 a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h.

Tots els habitatges tenen dos dormitoris i una superfície útil entre els 51,40 i els 61, 58 m². Els preus del lloguer amb plaça d’aparcament vinculat oscil·len entre 289,70 euros i 336,51 euros mensuals. Les persones adjudicatàries formalitzaran un contracte d’arrendament per un termini de 5 anys.

Els 22 habitatges amb protecció oficial estan promoguts per l’Institut Català del Sòl de la Generalitat, amb terrenys cedits per l’Ajuntament de Cardedeu a la Rambla d’Ernest Lluch, núm. 5, a la zona del Torrent Llibre. L’edifici s’ha projectat amb criteris de sostenibilitat, innovació i estalvi energètic, com ara l’aprofitament de l’energia solar per produir aigua calenta sanitària, façanes amb aïllament tèrmic i xarxa separativa d’aigües residuals i de pluja, entre d’altres.

Publicat a Aravalles.cat