10 de des. 2010

Urbanitzacions: Com han de ser en el futur??

Ni el nostre president de l'entitat de conservació de Les Pungoles (que estava convidat e informat per respresentants d'aquest Bloc), ni el nostre alcalde, ni cap membre de cap altre partit polític que diuen que volen treballar per nosaltres, ni representants d'associacions de veíns. Només el Sr. Ferran Calvera, secretari general del PUSA ens ha representat en el programa PUNT DE PARTIDA "Urbanitzacions: Com han de ser en el futur?" de Vallès Oriental TV . Si no fem sentir la nostra veu, en aquestes oportunitats, que volem demanar??Només ens queixem en veu baixa?? Cal donar la cara i no només protestar per "lo bajini" i destruír, que és lo fàcil. No tenim uns bons representants que ens expliquin les veritats!!

Us recomanem la visualització del programa (que us linkem adalt en el títul del programa), ja que ens explica la situació actual i diferents conceptes i idees, que estan a sobre de la taula i en el cap de molts ciutadans i vilatans.

Realment, Sant Antoni de Vilamajor, en comparació amb Bigues NO surt gaire ben parat!!

Gràcies PUSA i gràcies Ferran!!

1 comentari:

Deixebles d'en banyetes ha dit...

Quina vergonya que no hi hagi anat ningú de l'entitat....tan queixar-se de l'ajuntament, i ara que poden cridar ben alt els problemes que tenim es queden a casa!!! No ho entenc!!