13 de gen. 2011

Ha arribat l'hora de construïr un nou camí...Què li demanaríeu al representant de les urbanitzacions al ajuntament que defensés per nosaltres??

És important, per la prosperitat del nostre barri, que entre tots donem opinió sobre que li demanaríem a la persona que ens pogués representar, després de les properes eleccions municipals al ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. Amb aquesta voluntat obrim aquest article de consulta i opinió, on a través del comentaris del mateix podeu dir la vostra i obrir un debat constructiu.

Si aquesta persona, que podrem escollir, ha de ser la nostra veu, ulls i orelles, quines idees li donaríem com a línies de treball segons vosaltres? Quines són les prioritats de la nostra urbanització i dels veïns, que hauria de tindre i defensar segons vosaltres?

La vostra opinió i les vostres idees són la realitat que cal fer visible, i el que cal fer arribar als que manen i on es mana....no us talleu i ajudeu-nos a contruïr un futur programa real i proper per qui ens representi.

24 comentaris:

Albert ha dit...

Tot i portar poc temps, crec que el nostre representant a l'ajuntament hauria de lluitar per conseguir més serveis socials per la gent de les urbanitzacions, casals per nens i gent gran, algun quiosc per concessió per l'estiu com els que hi han a Llinars, on servir a la pisciona o area municipal i sobretot algú que conseguís que es gestiones el cobrament del preu de les obres que tan calen. Enhorabona pel Bloc, ja que ens ajudeu a estar informats i poder interactuar una mica.

Anna ha dit...

Està clar que ens calen serveis bàsics socials i algú que suigui veu i orella del que ens cal i ens afecta. Calen serve is comunitaris com casals d'avis o llocs on reunir-nos i organitzar cursos i aglutinar la gent. L'hivern es faria menys dur...i sabriem qui ens acompanya

Anònim ha dit...

1. Asfaltat a tota la urbanització, sense parxes ni porqueries.
2. Aceras noves, sense parxes ni porqueries.
3. Enllumenat nou, noves faroles que iluminin mes i no estiguem un dia si i un altre no a fosques.
4. Vigilancia privada per les nits.

Anònim ha dit...

Yo por pedir diria que suban el limite de velocidad de 30 km/h desde la carretera de Canoves hasta la entrada ya que eso solo es una trampa recaudatoria para el Aj. de Cardedeu y que se ajuste entre el 50 que hay en la carretera y el 40 de la Urb.

Anònim ha dit...

bla bla bla bla bla bla.....

Ferran Calvera ha dit...

Doncs tots aquests temes i molts altres son els que volem portar als plens de l' ajuntament si tenim l' oportuna reprecentació un cop celebrades les eleccions municipals.
De la mateixa manera que som ciutadans amb tots els deures inherents als serveis municipals que presta l' ajuntament de Sant Antoni, volem també tenir tots els drets que com a veïns ens pertoquen.
Però al final, qui decidirem que podem fer, som tots els veïns de les urbanitzacions que amb el vostre vot mostrarem clarament cap a on volem anar.

Ferran Calvera
President del PUSA

Algoritme ha dit...

Doncs, jo trobo força interesat que algú ens representi i ens consulti...no ho trobo cap ximpleria. Penso que el concepte conseguir que ens ajudin a "Gestionar les Obres generals" ho engloba tot al respecte del manteniment. Pel que diu Bla bla bla bla...espero que sigui dels que particia de les reunions o fa alguna cosa per millorar, i no de veïns que es queda a casa veient-les venr sense aportar res de res

Nicolau ha dit...

- Negociar amb l'ajuntament la gestió del cobrament i pagament de les obres.
. Millorar la comunicació amb l'ajuntament i la seva presència entre i amb nosaltres.
- Fer d'interlocutor amb ajuntament per la millora dels serceis socials.
. Ulls i orelles......

Cristina ha dit...

Jo también pienso que nuestro representante debería priorizar el pedir ayuda al ayuntamiento para gestionar unas obras bien planificadas, completas y subvencionadas. Ese sería el paso principal, mejorando las relaciones que ahora por ahora son nulas o deterioradas. Debe ser un trabajo de representación que englobe las 4 urbanizaciones y escuche las necesidades de todas ellas.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Algoritme ha dit...

Doncs jo penso que CIU fins ara ens ha deixat ben aparcats i ens ha menysvalorat vers altres urbanitzacions i el municipi. Només cal que veieu el vídeo de VOT. No crec que sigui una sol.lució confiar de nou en ells. Potser aquest nou partit de les urbanitzacions (PUSA) té millors intencions que les que pot tenir CIU de sèrie, per qui només som alguna cosa secundària. De moment sembla que els de PUSA ens estan preguntant a nosaltres. Encara espero que algú de CIU o SI o ERC em pregunti.

Anònim ha dit...

Algoritme: bla bla bla bla bla bla!!!!!

p.d- sin ánimo de ofender....

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
F.Sanchez ha dit...

Jo pienso que no se puede decir que el ayuntamiento se haya interesado demasiado por nosotros, ni CIU, NI NINGÚN PARTIDO. Ni tan solo han venido a nuestras reuniones de propietarios ultimamente. Creo que solo los del PUSA se han interesado puntualmente desde hace muy poco, però igualmente aparte de política, como personas nos merecemos una presencia del consistorio más real, más abierta y más implicada en nosotros y nuestros problemas. No creo que, como se dice en los comentarios anteriores, pasemos ninguna patata sinó que no han dejado que se nos pudra. Para cobrar si que están presentes. Yo reconozco que no participo en muchas cosas (por no decir ninguna) pero creo que pedirnos opinión siempre ayuda, y no creo que sea un bla, bla bla....Felicidades por el Blog, por su insistencia y constancia

Deixeble d'en banyetes ha dit...

Vaja participació!!Doncs no seré meny!! Jo ho resumiria amb que l'interlocutor o representant, ens hauria d'ajudar a conseguir que l'ajuntament ens escoltés i ajudés a gestionar les obres, sobretot les subvencions, cobrament i embargaments. Tot el demés es resumeix en convertir-nos i gestionar-nos com un Barri i deixar-nos de dir "urbanitzacions"

Anònim ha dit...

Tambe cal fer neteja de l'entrada a Les Pungoles venint per la Crta de Canoves:
- Les dues faroles que il.luminaven l'acces a la Urb. fa 20 anys que estan fosses i no es fan arreclar.
- Treure els cubells d'escombreries (Aj. Cardedeu) ja q fa vergonya i fastic passar-hi qualsevol dia de la semana. El mateix aplicat per als que hi han darrera les pistes de tennis.

Anònim ha dit...

És una evidència palpable i demostrable que tots els anys que CiU ha governat ha deixat de banda les urbanitzacions. Totes les urbanitzacions.
En Tella ha fet una pèssima gestió i el nou equip de govern que es presentarà a les eleccions de Maig ho sap. Per això, aviat entrarem una dinàmica de demanar-nos disculpes.
Ho sento pel senyor Bagunya per què segurament va amb totes les seves bones intencions, però la gent de Les Pungoles li va donar una llarga oportunitat al CiU i aquest no han sabut o no han volgut aprofitar-la.
Ara és el moment que altres formacions polítiques tinguin la seva oportunitat, i que millor que la pròpia gent de PUSA, molt d'ells pungoleres.
El meu vot i el de la meva família serà per a ells.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nicolau ha dit...

Sr. Bagunya, jo també sóc del parer que CiU no es pot desentendre dels seus veïns perquè algun d'ells sigui maleducat. L'administració ha de complir amb els seus ciutadans deixant de banda temes pasats i personals, i juntes de delegats incompetents. No es pot dir que s'arreglaran les coses i funcionaran millor, ficant una persona en les llistes per fer maco.

El meu veí va assistir a una reunió del PUSA i em va comentar que el criteri, la voluntat i el seguiment és molt millor del que pensava i que ja tenen les llistes complertes i complint la llei d'igualtat. Es veu que Alfou i Pungoles el seguiment i resposta ha sigut excel.lent.Cal fer un programa i una promesa amb paraules de veritat.

S'ha d'escotar la gent i s'ha de tenir presència per lo bo i per lo dolent. Aquesta gent del PUSA com a mínim, sembla que només es preocupa per les urbanitzacions, i ens intenta consultar i informar i sembla que estan aglutinant força gent que veu les coses com nosaltres.

A la web es veuen cares conegudes en l'equip, i no s'amaguen i responen en el Facebook.

Això, ara per ara, és més que el que ens ha ofert mai ningú. Jo fins el que ha fet el PUSA, no havia rebut a la meva porta un programa que m'inclogui a mi i el meu patrimoni, ni ningú m'havia creat una web que parli dels nostres problemes i no només dels del consitori i el nucli urbà. Ens representa i ens defensa en els programes i debats. I el que és més clar, que són gent que viu al meu costat, i sap quins problemes tenim perquè suposo que els viu cada dia com la meva família. AIXÒ EM VAL!! Jo i la meva família també votarem a aquest partit nou. Pitjor que els altres no ho poden fer!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ferran Calvera ha dit...

Sr Bagunyà, abans de res, manifestar-li el meu respecte per haver estat membre de la Junta de Les Pungoles, i per ser ( tan de bo sigui així) candidat per CiU a les properes eleccions municipals.
Com a membre de la Junta d' Alfou que he estat fins l' any 2010, conec força bé quines son les mancances d' Alfou, que a grans trets, son les mateixes que podeu tenir a Les Pungoles.
Nosaltres entenem que la recepció pot ser una bona eina per tal de millorar els serveis i les infraestructures de les urbanitzacions. I entenem, que el fet que al seu dia Les Pungoles rebutgés la recepció per entendre que el cost era massa elevat, no pot ser l' argument permanent per respondre negativament a les demandes de més inversions i millors serveis que es fan des de Les Juntes de Propietaris. L' Ajuntament de Sant Antoni destina el 0,6% del seu Pressupost a subvencionar Les Pungoles ( concretament 33.800 euros any), i en el cas d' Alfou un 1,8 (111.000 euros). Estem parlant d' una xifra ridícula atenent al total de la població que hi viu a les dues urbanitzacions i que sumen més de 1500 persones i el import total del pressupost municipal ( 6.000.000 euros al 2009). L' Ajuntament creu que donant aquesta almoïna a les urbanitzacions ja les tindran contentes i callades, per que els veïns que hi viuen, no fan barri ni poble o fins i tot ni estan empadronats al municipi. PUSA vol canviar aquesta situació, i posar al mapa l' existència d' aquest veïns deixats de la mà de Deu. I ho volem fer, per què nosaltres hi vivim i som els primers interessats en que la qualitat de vida de les urbanitzacions no es deteriori més.
La veritat es que molts partits polítics s' en-recorden de les urbanitzacions quan s' apropen les eleccions de torn. Pensen que oferint un lloc a les llistes a algun destacat veí de la urbanització tindran la representativitat dels seus veïns. I això no es així. La veritable representació de les urbanitzacions no passa per oferir-lis uns llocs a les llistes, si no en fets reals i tangibles.
Després d' anys de pagar tributs a canvi de res, volem que l' Ajuntament faci un esforç econòmic conjunt amb les Juntes de Propietaris, per tal de posar al dia les urbanitzacions del municipi, i si s'escau, recepcionarles posteriorment.

Moltes gràcies Sr. NIcolau i Sr Sànchez per les seves paraules, s' agraeixen molt en temps d' inicis de projectes com aquest que se'n diu PUSA.
Efectivament, hem donat un pas endavant amb la gent que ens va donant el seu recolzament, però encara ens queda molta feina. Una de aquestes tasques es tancar definitivament les llistes i incorporar més gent per tal de aconseguir fer unes llistes el màxim representatives. No serà fàcil ja que com sabeu, resulta força complicat mobilitzar i implicar els veïns. Per aixó tota ajuda serà ben rebuda.

Una salutació.
Ferran Calvera.
President del PUSA.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
FS ha dit...

Fa 16 anys que visc a Can Vila pertanyent a Sant Antoni de Vilamajor, i cap equip de govern ens ha tractat com ens ho mereixem.

Fa 16 anys que CiU governa, potser cal fer un canvi.