27 de gen. 2011

A la web de PUSA apareix el problema de la nostra entrada i l'ajuntament de Cardedeu


No és pot consentir tenir un accés amb aquesta imatge tant repugnant i indecent. D'això s'en fa ressó el PUSA a la seva web, que ens ha cedit aquesta imatge.

Esperem que algú, no sé quan i com, però ens ajudi i ens defensi devant tanta incomprensió. Agraím a PUSA i la Rut la seva aportació.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algu tractes aquesta problematica.
es vergonyos veure l'entrada a casa nostra, i l rabia i impotencia que m'entra saber que jo si faig un reciclatge mentre que altres fan el que volen

1000 gracies !!!

Anònim ha dit...

A ver si tambien se animan a tratar el problema de las "cacas de perros" que dejan por las aceras y en la carretera los vecinos INSOLIDARIOS.
Que ya estamos cansados de ver tanta mierda en la puerta de casa.

alfons sugrañes ha dit...

Mol bé per els comentaris Srs.veïns, peró deixem-nos ja d "anonimats". Poseu els noms que, potser així, farém més força per que els ajuntaments veigin que a les Pungoles hi viuen persones amb nom i no "fantasmes".
Ens tenen de merda fins al clatell i tots callem, i mirem cap altre cantó quan passem per devant de les escombraries, potser que ja va sent hora de moure el "culet" del sofá i començar a fer soroll.
PUSA.......ANEM A FER SOROLL.

Trini García soto ha dit...

Ja que estem, per qué no pose l'Ajuntament la il.luminació a l'entrada de Les Pungoles per la carretera de Canoves. A la nit no és veu prou, per fer el gir i entrar a la urbanització.

FA UNS ANYS SI QUE HI HAVIA UNES FAROLES.

Pungoles-opina ha dit...

Trini, les llums de l'entarada depenen de l'Ajuntament de Cardedeu i per tant ho tenim magre. Si tenim present que les obres de remodelació de la carretera de Cànoves estan previstes pel 2012, fins llavors que arribi la rotonda de l'entrada no es farà res més.