29 de gen. 2011

Les 5 aplicacions gratuïtes de l'iphone que ha de tenir un Pungolero

Estar a Les Pungoles requereix adaptació, i el nostre iphone associat a un WIFI o amb 3G pot ser un equip molt útil i àgil, i ens pot facilitar molt la vida.

Des d'aquest Bloc us volem anar recomenant algunes aplicacions que ens estan resultant molt pràctiques pel dia a dia a Les Pungoles:

- Per les nits de foscor al jardí o pel carrer, o en una caiguda de llum generalitzada, cal disposar d'una llum alternativa. "Flaslight" és una aplicació llenterna "gratuïta" que ens pot ser molt útil en les situacions de foscor.

- Per gestionar les nostra economia, cal que poguem accedir en qualsevol moment des de qualsevol lloc, tenint present que les oficines les tenim al poble, per tant una aplicació per iphone com la que té "La Caixa".

- Pels problemes amb els radars que tenim al nostre entorn, una aplicació pel nostre iphone que ens pot ajudar a controlar la nostra velocitat és "Speed Alert", que definint un límit previ, ens alerta al superar-lo amb una alarma.

- Quan decidim anar al cinema, cal ser previsor, i saber quan i on on hem d'anar per veure la "peli" que volem. Inclús anticipar-nos i comprar l'entrada ens facilitaria la feina. L'aplicació de "Cinesa" ens ajuda a anar al cine amb certa feina feta i sense atabalar-nos.

- L'aplicació de "Google places" ens permet als pungoleros conèixer a quina distància tenim allò que ens pot caldre (restaurants, caixers, botigues, cafeteries, bars, botigues,....), el seu telèfon, inclús com arribar-hi amb un mapa i una ruta.

Esperem que us siguin útils les recomanacions, i estem oberts a rebre i publicar les vostres suggerències i alternatives, o que ens deixeu els vostres comentaris a l'article.