26 de febr. 2011

AIXÒ ÉS INDECENT!! by Nicolau Balanyà

AIXÒ ÉS INDECENT!! 

On estan els alcaldes de CIU (Sr. Tella i Sr LLesuí)??. Encara esperem recepcions parcials, asfaltats i altres promeses buides. I a les llistes de les properes Municipals, fiquen al Sr. Bagunya de número 6 per fer-nos callar i els de Can Miret ben endevant....així ens valoren a les urbanitzacions NO RECEPCIONADES. 

Quina vergonya d'alcaldes que tenim, que ens enganyen amb falses paraules, i ens venen a veure a casa per dir-les als inactius membres de la junta de la EUC. Ara ens volen ficar una alcaldessa que ni ens ve a veure i ni la coneixen a casa seva, ni tan sols els militants del partit......i encara els tornarem a votar......a una futura alcaldessa que és la dona d'un promotor del municipi, que l'han enganxat allà perquè toca, que NO ha anat a les reunions de partit, i que per entrevistar-se amb els altres partits ha de demanar permís al PaPa.......

Espero Sr. Bagunyà que a la presentació de la CANDIDATA li pregunti les idees que té present per millora de Les Urbanitzacions no recepcionades, i que pensa fer dels nostres problemes, i demani-li que el deixi pujar un o dos nivells en les llistes, o els de Can Miret es continuaran duent els privil.legis com fins ara, ja que no tindrà res a pel.lar......o millor vagi a un altre partit per poder-nos defensar, si és que en té ganes de veritat.

NICOLAU BALANYA

1 comentari:

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.