28 de febr. 2011

El 5 de març s’inaugura a la Mongia l’exposició “Santuaris del Baix Montseny” seguida d’una visita guiada a l’església de Sant Pere


El dissabte 5 de març de 2011, a les 12 del migdia, el Punt d’Informació La Mongia de Vilamajor inaugurarà una nova exposició titulada: “Santuaris del Baix Montseny” on es podran contemplar una selecció d’aquarel·les del pintor Víctor Busquet i Pujós d’esglésies, ermites, capelles i santuaris de l’Alt Mogent i el Baix Montseny. Els santuaris que es podran contemplar són de Sant Pere de Vilamajor, Sant Lleïr de Vilamajor, Santa Susanna de Vilamajor, Sant Elies de Vilamajor, Sant Jaume de Rifà, Sant Julià d’Alfou, Sant Joan de Sanata, Sant Esteve del Coll, Sant Corneli de Cardedeu, Sant Andreu del Far, Sant Martí de Pertegàs, Sant Muç de Cànoves, Sant Andreu de Samalús, Sant Ponç de Sant Celoni, Sant Martí del Montnegre i el Santuari del Corredor.
La inauguració de l’exposició serà a les 12 del migdia, a la Mongia, i anirà a càrrec de l’autor Víctor Busquet. A més de les aquarel·les, l’exposició comptarà amb uns plafons explicatius de cada santuari amb un planell per localitzar-lo. Acabada la presentació dels quadres, i gràcies a la col·laboració de la parròquia, l’Higini Herrero conduirà una visita guiada a l’església de Sant Pere de Vilamajor.
L’exposició es podrà visitar gratuïtament els dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 des del 5 de març fins a l’1 de maig de 2011. Com es va fer amb l’anterior exposició sobre les papallones del Montseny, també hi haurà la possibilitat de concertar visites per a grups i escolars fora de l’horari habitual de l’exposició.