17 de febr. 2011

La EUC de Les Pungoles donarà els passos per la retirada del vehicle abandonat

La gent de Les Pungoles Opina i Viu hem informat a la junta de la EUC de Les Pungoles, de l'actual situació d'abandonament del vehicle (peugeot 205 blanc) proper a la cantonada entre els carrers Puigmal i Aneto. Segons ens han comentat es farà la pertinent denúncia a la policia, que iniciarà el consequent procediment estipulat.

El sac de runa que acompanya aquest cotxe actualment, serà retirat en breu per la companyia que s'encarrega d'aquest tipus de runa d'obra.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Han de retirar aquest vehicle i el sac de runes quan abans millor!!
Qui ha tingut la "brillant" idea de posar un sac de runes darrere un vehicle abandonat??? o serà perqué la grua no ho pugui retirar??? realment es vergonyós i la cara de vergonya se´ls hi hauria de caure!!!

Unknown ha dit...

A veure senyor/a anònim, el sac de runa està col·locat desde diumenge al matí, i el dilluns ja es va trucar a l'empresa corresponent per tal de que féssin la retirada (tarda de 1 a 4 dies).
Per altre banda, disculpa la meva ignorància, serà que a qui, a l'urbanització, hi ha unes noves lleis no escrites, però no s'havia que estigués prohibit col·locar un sac de runa a la façana de la teva pròpia casa. Proposo que em facis una llista d'aquestes lleis que, algú ignorant com jo, nova a l'urbanització, no coneixem.
Demanaria que no intentis fer-me còmplice de l'abandonament del cotxe (les retirades de cotxes es fan desde davant i no desde darrere i el sac no molesta per a res!) doncs jo sóc la primera que desde de fa mesos estic intentant que el retirin.
Espero que vostè, amb la seva intransigència i les seves maneres, no representi a la majoria dels habitants de les Pungoles, doncs me'n portaria una gran decepció.

I per últim, NO, NO se'm cau la cara de vergonya!!!

Anònim ha dit...

Apreciada Alba,
Sóc molt ignorant en lleis, i el que sé és que no sé res de res...
Espero no representar mai a ningú i menys en una urbanització, pobreta, prou deeriorada està.... espero que tampoc te´n duguis una decepció del senyor anònim, en aquest cas jo,... només penso que s´hauria de retirar el vehicle i el saquet de runes!!!!
I me n´alegro del teu orgull!!! això es molt important tenir orgull propi i que no se´t caigui la cara de vergonya!!! digues que sí Alba!!!!
Una abraçada i de nou, aviam si reiren el trasto i el sac de runes!!!

Pungoles-opina ha dit...

Alba, ni molt menys volem que et decepcionis.....i des d'aquí agraïm la teva sinceritat i la teva explicació....no tothom actua així i prefereix amagar-se i no donar explicacions ni participar....Explicar i opinar amb respecte sempre és vàlid i d'agraïr.....Benvinguda

Albert ha dit...

Almenys cal agraïr l'explicació i la resposta.....Benvinguda Alba....sento el començament que t'has trobat però som bona gent amb ganes de millorar lo nostre!!

Anònim ha dit...

Molt correctes els comentaris posteriors!!! només volem el bé per la nostra urbanització!!! i allò no es un bé...
Gràcies a tots, i a l´Alba la primera, i de nou reitero, la meva intenció de retirar trasto més sac de runes!!!

Gràcies.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Moltes gràcies a tots. Veig que el senyor Anònim no és repesentatiu de ningú! Me n'alegro!

Confirmar-vos que el sac va ser retirat ahir, doncs com vaig comentar en aquest blog l'empresa dona un marge de 1 a 4 dies.

Bon dia a tothom!

Anònim ha dit...

Benvolguts tots,
Ara només falta que retirin el trasto aquell de 205, i ja estarà tot solucionat.
Salva, mentre una persona pugui posar un comentari anònim, (perdoneu el meu català, que es dolentisim), sempre hi haurà aquest problema, jo ja vaig proposar que qui escrigués posés si més no, el seu nom (vale, sí, dono mal exemple), però a la vegada, penso que el més important és no fer mal a ningú i posar comentaris, com el que hem dit anteriorment, pel bé de tots i de la urbanització.
Alba, de veritat, que jo també me n´alegro de no ser representatiu de ningú. (jijijijij, amb mi, apanyats aniriem tots!!!).
Una abraçada a tots!!! i bon dia i bon cap de setmana a tots!!!!
Sr. Anònim.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Salva, que més dóna posar el teu nom, x aqui te´l pots inventar... aqui si no ens identifiquem amb nom d´usuari i contrasenya (tipus web de Can Miret), posar anònim o posar un nom... tu encara que t´identifiques amb cognom, però vull dirte, tot posant el teu nom,...
Una abraçada amics!!!!