12 de febr. 2011

La Policia Local de Cardedeu sanciona cinc persones en un any per orinar o escopir al carrer (Ara falta que controlin els contenidors de les entrades a les urbanitzacions)

La policia de Cardedeu ha posat en aquest darrer cinc sancions a persones que han estat enxampades orinant o escopint a la via pública. Aquesta és una de les accions prohibides per l’ordenança de convivència del municipi que s’aplica des de fa tot just un any. En total, s’ha obert 53 expedients.
La Policia Local de Cardedeu ha obert 53 expedients en un any per l’incompliment de l’ordenança de convivència que va entrar en vigor a principi de l’any passat. D’aquests 53 expedients –tots lleus-, n’hi ha 25 que han acabat en sancions que poden comportar sancions econòmiques de fins a 750 euros. Hi ha dos casos més en què la persona ha demanat fer treballs en benefici de la comunitat. Sis de les multes ja s’han cobrat mentre que, en la resta, segueix obert el procediment per cobrar-les.

Entre els 53 expedients oberts, n’hi ha cinc a persones que van orinar o escopir a la via pública, nou a persones que van accedir a instal•lacions municipals sense permís, cinc a persones que van desplaçar o manipular el mobiliari urbà. També hi ha tres processos per pintades, dos per consumir alcohol o drogues a la via pública, dos per enganxar adhesius, cartells o pancartes sense permís, un per tirar brossa en una paperera, un altre per abandonar mobles al carrer. Hi ha tres sancions relacionades amb animals domèstics: una per deixar un gos bordant en un pati o terrassa, una per no portar el gos lligat i una darrera per acumular deposicions d’animals domèstics.

L’Ajuntament descataca que l’ordenança “era necessària per garantir la convivència al municipi i el respecte per l’espai públic”, assegura el regidor de Governació, Pau Freixas.

Publicat al 9nou

1 comentari:

Frn ha dit...

Ya era hora que hicieran algo útil!!!!