4 de febr. 2011

L'Esbarjo-Verdi reobre les portes un cop reformat

La pel·lícula Pa negre inaugurarà la nova etapa el proper dimecres 2 de febrer.
L'Esbarjo-Verdi reprèn les projeccions el proper dimecres 2 de febrer després d'un parell de mesos tancat per reformes. L'equipament encetarà la nova etapa amb Pa negre, la pel·lícula d'Agustí Villaronga que ha aconseguit 13 premis Gaudí i 14 nominacions als Premis Goya 2011, i que es projectarà el 2 de febrer a les 20 hores. El preu de l'entrada d'aquesta sessió especial serà voluntari i els diners recaptats es destinaran a Cardedeu Respon.

La reforma de l'edifici ha consistit en la millora de les condicions de la sala com a cinema i teatre, sobretot amb la col·locació de 160 butaques noves adaptades a la normativa actual. També s'ha aprofitat el canvi de seients per fer-hi un nou paviment de formigó i anivellar la inclinació del terra per facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda. La teulada s'ha reemplaçat per una coberta de panell metàl·lica, i s'han fet reparacions als lavabos. Pel regidor de Cultura, Miquel Pujadas, "un cop consolidat el projecte de l'Esbarjo-Verdi, calia fer un esforç per reformar l'equipament i convertir-lo en un espai cultural de referència a nivell comarcal i premiar així la fidelitat i constància del nostre públic".

A partir del dijous 3 de febrer, es reprendrà la programació setmanal habitual. Els preus de l'entrada han incrementat un euro: 5 euros per al públic general i 3 euros per als jubilats. Segons Pujadas "els preus fins ara eren molt econòmics, de 2 i 4 euros. Després de gairebé dos anys sense pujar-los, i un cop feta la inversió, hem cregut que ara era el moment d'incrementar-los 1 euro, tot i que continuaran sent assequibles per a tothom".

Les obres han tingut un cost de 77.000 euros, dels quals 52.000 estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.


Publicat a la web de l'Ajuntament de Cardedeu