25 de febr. 2011

Mercadona obrirà al juny un nou supermercat a Llinars que donarà feina a més de 30 persones

El grup Mercadona ha iniciat a Llinars els treballs de construcció d'un nou supermercat, a l'avinguda de Can Mas Bagà, que suposarà, segons la firma, una inversió de 2 milions d'euros i generarà més de 30 llocs de treball. El supermercat comptarà amb una superfície de fins a 1.550 metres quadrats de sala de vendes, a més de zones de descans i vestuaris per als treballadors, i incorporarà una sala de formació per a la plantilla. La previsió amb la que treballa el grup de l'empresari valencià Joan Roig és la d'obrir a finals del mes de juny d'aquest any.

El nou Mercadona de Llinars, explica la marca, comptarà amb totes les característiques d'un innovador format comercial que Mercadona anomena la 'Botiga per ambients'. Es tracta d'un projecte nascut el 2000 "quan Mercadona va decidir revolucionar el concepte de supermercat per adequar-lo millor a les necessitats dels seus clients". Es basa en un nou concepte que permet optimitzar al màxim l'acte de compra gràcies a la distribució adequada de l'espai, al disseny exclusiu de les seccions i a la dotació de més espai perquè el client pugui accedir còmodament als productes. Aquest model de botigues també és més sostenible des d'un punt de vista mediambiental, ja que incorpora un seguit de mesures (il·luminació més eficient, instal·lació de recuperadors de calor, introducció de temporitzadors i altres) que redueixen fins a un 20 per cent el consum energètic del supermercat.

La superfície comptarà amb seccions de carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. A més, per facilitar la compra a tots aquells clients que s'hagin de desplaçar en vehicle, explica la firma, el nou Mercadona disposarà de 157 places d'aparcament.

Mercadona compta actualment amb 152 establiments a Catalunya i un Centre Logístic a Sant Sadurní d'Anoia. La plantilla de la companyia a Catalunya ascendeix a 8.550 persones, totes amb contracte indefinit.Publicat per l'Actualitat del Baix Montseny