3 de febr. 2011

Sant Pere treu a concurs públic la construcció de la nova sala polivalent

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha tret a concurs per un import de 1.077.586,21 euros més IVA la construcció de la nova sala polivalent al municipi que s'haurà de construir en un termini de 10 mesos. Fins a la data, segons el Consistori, ja s'han presentat un total de 49 empreses al concurs que es resoldrà a mitjans del mes de febrer.

Segons l'alcalde, Josep Maria Llesuy, el municipi comptarà amb una subvenció de 800.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i l'Ajuntament podrà completar la inversió, apunta, gràcies a què el de Sant Pere és un dels municipis als que s'ha permès endeutar gràcies a les mesures econòmiques adoptades en els darrers anys.

En aquest sentit, explica Llesuy, l'Ajuntament ha pogut demanar crèdits que permetran liquidar el dèficit dels últims cinc anys i tirar endavant aquesta inversió, ja contemplada als Pressupostos municipals vigents.

La nova sala polivalent es construirà prop de l'Ajuntament, a l'espai que actualment ocupa la carpa, ja que per aquest equipament "hem intentat buscar la centralitat" de la seva situació al municipi, afirma Llesuy.

L'edifici, que ha estat dissenyat per l'arquitecte Marc Trepat, disposarà d'una superfície d'uns 1.000 metres quadrats i contemplarà la possibilitat d'ampliar-se per una de les ales per "si un dia es vol convertir en auditori o teatre", assegura l'acalde.

A banda de la sala principal, el nou edifici comptarà també amb tres sales addicionals de 50 metres quadrats per a usos diversos i comptarà amb un voladís d'entre 7 i 8 metres de superfície. També disposarà de servei de bar que serà de concessió pública. Per aquest motiu, assegura l'alcalde, un cop finalitzades les obres del nou equpament, també es traurà a concurs la gestió del bar.