23 de març 2011

AVUÍ presentació oficial dels candidats del PUSA a les municipals

AVUÍ dimecres dia 23 de març a les 20:30h a les Oficines de l’ Entitat Urbanística de Conservació d’ Alfou tindrà lloc la presentació oficial de la llista de candidats que el PUSA presentarà a les eleccions municipals de maig.
Ens hagués agradat fer l’ acte a la nova Rectoria, i així ho vem demanar a la Junta que en tot moment ens va dir que per a ells no hi havia inconvenient. Dissabte vaig enviar un correu a l’ Ajuntament de Sant Antoni per tal de confirmar el lloc i l’ hora. Lamentablement, l’ Ajuntament ens ha negat el local argumentant que encara no s’ havia fet la cessió corresponent a la Junta.Des de el PUSA no entenem que si el local va ésser inaugurat el passat dissabte dia 19, no poguem fer-ne ús de les instal·lacions, més encara tenint el vist i plau de la Junta d’ Alfou que és l’ órga que gestinarà l’ edifici.
En definitiva, el local es va inaugurar perquè la llei electoral prohibeix les inauguracions d’ equipaments a partir del dia 28 de març, i a CiU que goberna l’ ajuntament li interesava tenir una mica de propaganda gratuita. No entenem que les obres s’ inaugurin i desprès es negui el dret a fer-ne us als veïns.

Us esperem.
Enviat pel PUSA

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Us animo a seguir el desenvolupament de les eleccions a Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor a través del foro http://eleccionsvilamajor.foroactivo.com/

Pungoles-opina ha dit...

Interesant enllaç de seguiment de les eleccions....moltes gràcies.... Respecte a altres enllaços d'anònims....

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pungoles-opina ha dit...

Salvador, et demanem disculpes si t'hem generat alguna sensació de discriminació. Com podràs entendre no podem publicar desqualificacions personals. No és pròpi d'aquesta plataforma. Qualsevol anunci que vulguis fer, serà considerat com fins ara, sempre que vulguis i ens ho demanis formalment, com ja em fet amb tu anteriorment. Sempre ens mantenim a la teva disposició pel que calgui, i agraïm cordialment la teva informació i seguiment. Farem el posible perquè no torni a succeïr, però sobretot demanem a tothom el màxim respecte pels que fem comunitat i volem el millor per les urbanitzacions, pensant que tothom té família i criatures que han de poder fer vida normal, sense que els afectin la vida políca dels pares.

Martina Sallent ha dit...

Que fort que la gent de CIU hagi de fer servir aquestes tàctiques difamatories i rabietes per guanyar vots de les urbanitzaciobs, no?? Si aquets representants han de parlar i defensar-nos, no els veig bones intencions. Anims PUSA i visca Les Pungoles i les bones arts!!

Nicolau ha dit...

Per al.lusions, només vull dir, que els representants de CIU que han aprofitat falsetats dites per tercers (o no) anònims, per fer mal a la reputació de persones planeres que només treballen pel bé de les urb, HAN QUEDAT RETRATATS!! Quina por els hi deu generar la gent de ler urb a CIU, per tenir que actuar així. Jo ja sé que CIU no tindrà el meu vot xk fan por....

Albert ha dit...

Doncs jo vaig assistir a la reunió de presentació de candidatura d'ahir a Alfou, i em va satisfer comprobar que la gent del PUSA sembla que tenen un bon equipet amb ganes de fer les coses bé, joventut, i un bon criteri. Respecte el conflicte , i des de la meva humilitat, penso que la actitut del Sr. Bagunya i CIU darrera, no és molt encertada ja que no construeix sinó destrueix....els representants de les urbanitzacions, en les diferents partits, s'haurien de unir en una voluntat comuna, i no buscar el mal personal de l'altre, i malmetre contra aquells que només ens volen informar i ajudar de la millor forma que saben.

uim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nicolau Balanyà ha dit...

Sr. Bagunyà, com és que retira vostè els seus comentaris?? No reclamava que no hi hagués censura?

Ferran C. ha dit...

Hola soc el Ferran Calvera i voldria demanar-vos a tots una mica de seny. Tots som veïns, tots volem el millor per a les urbanitzacions, a vegades s' escriuen coses sense pensarles massa, però al cap i a la fi, som humans i ens equivoquem, jo el primer. Vull dir-vos que el Sr. Bagunyà m'ha demanat disculpes i per tant per a mi el tema esta més que tancat. Lamento això sí, que certa gent, sota l' anonimat escrigui i faci insinuacions molt greus, per que em fan mal a mi i a la meva família.
Agraeixo a tots la resposta unànime que m' heu donat de suport. Aquest dos dies no han estat fàcils per a mi. Us ho agraeixo de tot cor.
Gràcies.