16 de març 2011

Carta de Resposta al Sr. Bagunyà

Bones Sr. Bagunyà,

En resposta al que em comenta en article anterior enviat per mi al Bloc "Això és indecent", vull comentar-li tres cosetes públicament, si els gestors del Bloc m'ho permeten:

1- Si considera que oferir-se com a num 6 de les llistes, és permetre que pugui treballar per les Pungoles, el seu partit CIU no ho ha gestionat gens bé, perquè difícil serà que formi part del govern, i Can Miret en tindrà tres regidors devant seu. Potser que altres partits s'ho han muntat millor per portar gent de Les Pungoles a les regiduries.

2- La candidata Sra. Berdala, sigui qui sigui el seu marit finalment, sí que té moltes propietats al municipi i per tant interesos personals diferents al de les urbanitzacions, i una bona candidata hauria d'haver participat de les reunions del partit per conèixer els problemes del municipi, cosa que tothom sap que NO ha fet.

3- Qui va ajudar als veïns de Can Miret a fer els deures i gestionar els cobraments??....potser els regidors de CIU  que vivien a la mateixa urbanització que hi havien dins de l'ajuntament, i que encara alguns estan i no deixen organitzar activitats a les instal.lacions de Les Pungoles (perquè diuen que els socis actuals s'enfadarien per deixar participar en canpionats a NO socis, com ja s'ha fet a Can Miret abans)?? AIxò va pel Sr. Aoduard (regidor d'esports) de CIU  i CAN MIRET......parli amb ell i li dirà de que va el tema i les respostes que va donant...

4- Respecte a que deixi de criticar....No critico ningú, i només dono la meva opinió sobre un ajuntament que no ens escolta i que tindrà candidats que ni tan sols han volgut parlar amb altres partits com el PUSA, per establir-hi bones relacions.

5- Li recomano que llegeixi el SAV revista municipal i veurà quin joc brut fan els acompanyants del seu partit en una revista informativa, que no hauria de ser partidista, dient mentides no contrastades d'altres partits. Potser tenen por els seus companys que ens comencem a defensar com cal??

PD: Potser sí que estic participant i ajudant per fer les coses millors a algú des de fa temps, i no ho vaig fent públic, i per això penso que, Sr. Bagunyà, vostè si que m'ha prejutjat i criticat. Tot i així entenc la seva postura.

Enviat per Nicolau Balanyà

6 comentaris:

Ferran Calvera ha dit...

Des de el PUSA hem demanat a l' Ajuntament una rectificació pública del que es va publicar a la revista SAV. Per tres raons inqüestionables:
1º La revista SAV la paguem tots els veïns, i és una revista d' informació general no política ni partidista.
2º El contingut de l' escrit no diu la veritat i ho podem demostrar mostrant el texte del Díptic ( mireu el nostre web www.pusa.cat)
3º La notícia no ve signada, la qual cosa constitueix un acte de covardia notable. Tirar la pedra i amagar la ma.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nicolau Balanyà ha dit...

Senyo Bagunyà, no crec haver criticat ningú sinó expossar uns fets. Si vostè es dona per ofés, deu ser que no li agrada el que dic......pensi que el contingut és cert i real, i la meva intenció no es ofendre'l, sinó expossar la mala feina feta per CIU i els antics i propers candidats i/o alcaldes i /o regidors.....no fagi demagogia si us plau. Si el debat el preocupa, suposo que es deu a la falta de justificació. Per si de cas, li demano disculpes si l'he ofés amb el que hagi dit, però no cal que em dongui la raó, ja que per mi i molts ja sabem que la tenim.........i li asseguro que no sóc del PP però sí m'estimo Les Pungoles.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

interesant link