19 de març 2011

Ja hem arribat a les 85.000 visites en 4 anys i mig de vida

Enhorabona i gràcies a tots els que esteu aquí amb nosaltres, i heu fet possible aconseguir la fita de 85000 visites al Bloc de Les Pungoles Opina i Viu i 226 amics al perfil del Facebook, en aquests quatre anys i mig de vida. Aquest Bloc va nèixer amb la voluntat de fer més forta la veu de la nostra urbanització devant de tothom, i permetre opinar e informar-se a tots els seus lectors, comentaristes i seguidors. Poca gent apostava per unes Pungoles tan activa i viva de forma on-line, però els pungoleros som sorprenents, i hem arribat molt lluny. Volem seguir al vostre costat, i fer, entre tots, unes Pungoles millors, i amb una veu més forta, pels pungoleros d'ara i els del futur.

Us esperem a tots a la FANPAGE de Facebook on podeu fer-vos seguidors clicant "M'agrada", que de mica en mica s'anirà convertint en la plataforma viva a Facebook de Les Pungoles Opina i Viu.

Pels twitteros, també ens podeu seguir en el nostre perfil de Twitter, on ja tenim 43 seguidors i 193 tweets enviats.....GRÀCIES A TOTS DE TOT COR.......i VISCA LES PUNGOLES!!

3 comentaris:

Higini ha dit...

Enhorabona!

Per SPectiVa ha dit...

Heu aconseguit atraure l'atenció sobre la vostra urbanització i que cada dia més de 50 persones seguim d'aprop el vostre polç reivindicatiu i identitari.

Bona feina!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.