13 de març 2011

Mor una dona de 64 anys en un xoc frontal entre dos vehicles a Cardedeu

La víctima mortal de l'accident era veïna de Sant Pere de Vilamajor · Un turisme i un quadricicle lleuger, un cotxe de 49 c. c. que es condueix sense carnet, han patit un xoc frontal a la C-251.
Una persona ha mort aquest dijous a la tarda en un accident de trànsit que s'ha produït a la C-251, dins el terme municipal de Cardedeu, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre s'ha produït pocs minuts abans de les set de la tarda al quilòmetre 5,2 de la C-251, a tocar del Karting Club Cardedeu, quan dos vehicles, un turisme i un quadricicle lleuger -un cotxe de 49 c.c. que es condueix sense carnet-, han xocat frontalment per causes que encara es desconeixen. Com a conseqüència de la topada, ha mort la conductora del quadricicle lleuger.

La víctima de l'accident de trànsit que s'ha produït aquest dijous a la tarda a la C-251, dins el terme municipal de Cardedeu, és Rosa Maria I. E., de 64 anys i veïna de Sant Pere de Vilamajor, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre s'ha produït pocs minuts abans de les set de la tarda al quilòmetre 5,2 de la C-251.

A l'accident hi han intervingut tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat i serveis del SEM.

Publicat a Aravalles.cat