6 de març 2011

Preparat el tràiler de 'Invisibles', de Xavier Cruzado de Sant Antoni, que es presentarà el març

El curtmetratge dirigit per Xavier Cruzado, establert a Sant Antoni de Vilamajor, està a punt de ser una realitat. MY5films i l'espectacle 'Talents' han anunciat la presentació del tràiler de 'Invisibles' pel proper 3 de març. Un acte que se celebrarà al Cafè Noir, situat al carrer Plató de Barcelona, i que permetrà als assistents fer un primer tast d'aquesta història basada en fets reals. 'Invisibles' se centra en la figura d'Ajani, un dels milers de nens orfes africans que moren a diari per culpa de la cobdícia i la indiferència del Primer Món, que no té temps de pensar en ells.

Un sacerdot i metge cooperant, en plena crisi de fe, decideix intervenir davant aquesta situació i es fixa com a primer objectiu a Helena Gabarró, una brillant i ambiciosa advocada amb la que forçarà una tensa i dramàtica trobada carregada d'intriga on jugarà amb les seves debilitats fins al límit. El director del curtmetratge, Xavier Cruzado, a banda de la seva trajectòria professional relacionada amb les noves tecnologies, ha col·laborat en diversos projectes audiovisuals com a dissenyador gràfic, responsable de premsa i actor, entre d'altres.

Per al repertori del curtmetratge, Cruzado va realitzar, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Antoni, un càsting entre l'alumant subsaharià de les escoles del municipi per assignar alguns dels papers.Pulicat a l'Actualitat del Baix Montseny