22 de març 2011

Us enrecordeu quan...

Anys enrera (més de 30), quan arribava una nova família a Les Pungoles, existia la tradició que el nen de la casa (amb ajuda dels pares) plantava un arbre en la pineda de Les Pungoles, al costat de les instal.lacions esportives i el restaurant.

Consistia en un petit ritual sostenible, carregat de simbolisme, que no seria gens dolent tornar a recuperar, i que amb el temps han ajudat a que poguem disfrutar d'un parc com el que tenim.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu, però jo vaig anar a les Pungoles fa més de 30 anys i això no és cert. La pineda ja hi era.

Albert ha dit...

Sempre ha existit la pined des dels inicis, però és certa la tradició de plantar un pi els nens de les noves famílies, fa uns 35 anys....perquè jo ho vaig fer....però el meu pi no va aguantar...quins anys!!

Anònim ha dit...

En Joaquim segur que ens pot ajudar...

Anònim ha dit...

bon dia a tothom , jo faig 26 anys que hi sóc i no savia de la tradició però si era o no ..... m´es igual .... lo millor es tenir la pineda .