31 de març 2011

Us enrecordeu quan....


Al llarg de l'estiu, era un clàssic de cada any a Les Pungoles, organitzar tornejos de tenis,on els grans en uns dies, i els més petits ens uns altres, demostraven la seva vàlua amb les raquetes i les pilotes. El conjunt de participants es dividien en dos equips, on uns anaven vestits de vermell, i els altres de blanc, i es desenvolupava una competició per punts que durava tot el dia, on es reapartien premis pels guanyadors, i begudes refrescants per tots els participants. Grans i petits disfrutaven fent esport, i societat pungolera!! No els recuperaríeu??

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si que ens enrecordem ( els pares i nosaltres ) tots vam jugar (jo no però el germà i pare si ). Bons records !!! en aquests temps dificil poguer repetir-ho .

Marta Serra ha dit...

Quins records...les 6 hores de tenis,per els petits, i les 12 hores de tenis per els grans!!!Tothom colaborava i hi havia un gran ambient.Es una llastima que ara,la gent no surt tant..i aixo que  hi ha molta gent jove, que ens hem queda´t a viure a les Pungoles.

Toni ha dit...

Nosaltres com a escola organitzem un campionat el proper dia 9 d'abril a les 15:30 per a nens i nenes de 5 a 11 anys (P5 fins 6è) on els nens i nenes jugaran 5 o 6 mini partits i tindràn obsequis.
Si algú està interessat a inscriure al seu fill/a truqueu al Toni (669994413)
Teniu temps fins el dia 7 d'abril, el cost del campionat 5€.
Si no, igualment, esteu convidats a veure els nens i nenes de l'escola de Tennis del Montseny quin nivell tenen.

Anònim ha dit...

Ja m'enrecordo ja !!!
quins bons temps aquells. Seria l'any '87-88 o per allà...tindria jo 7-8 anys i d'un amic que em vaig fer aleshores que venia cada any des de Nova York a estiuejar a Les Pungoles ...