8 d’abr. 2011

Coneix el Parc Natural del Montseny amb les passejades dels diumenges

Cada diumenge de l'any es pot descobrir un indret nou amb els itineraris guiats que organitza el Parc Natural del Montseny. De gener a desembre, els guies de diferents entitats ofereixen la possibilitat de conèixer diversos aspectes del parc, com ara paisatges, patrimoni natural i cultural, fauna i flora.

Tríptic
Els itineraris tenen lloc els diumenges al matí, generalment d'11 a 14 hores. El preu és de 3 euros per als adults i de 2 per als majors de 65 anys i els d'entre 6 i 16. Els menors de 6 anys no paguen. Així mateix, hi ha un 10% de descompte per a les famílies nombroses i per als membres del Cercle d'Amics dels Parcs Naturals.

Enguany s'estrenen nous itineraris, com ara 'Què mengen els animals del bosc?' (13 de març), 'Camins d'aigua. El patrimoni industrial de la riera d'Arbúcies' (5 de juny), 'Terra de bruixes i plantes remeieres' (12 de juny), 'Itinerari Rusiñol' (31 de juliol) i 'Pomes i pomeres del Montseny' (25 de setembre).

Un dels itineraris, ''El jardí dendrològic del Roquer' (16 doctubre) afegeix al final una visita al Museu Etnològic del Motnseny, la Gabella, per veure l'audiovisual 'Llegendes del Montseny'.1 comentari:

Higini ha dit...

Podeu trobar aquesta guia -i d'altres- al punt d'informació del Parc Natural del Montseny a Sant Pere de Vilamajor:

La Mongia - C/Església, 3
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h