17 d’abr. 2011

Els 4 sense sentit de la regiduria d'esports amb les urbanitzacions

Volem intentar, amb aquest article, que algú, si ho entén i ho coneix, ens dongui respostes de les següents enigmàtiques actuacions dels Srs. regidors d'esports i urbanisme, i veïns de Can Miret, respecte les instal.lacions esportives municipals de Sant Antoni de Vilamajor:

- Segons el cartell de la fotografia, del Pla E, s'estan fent reformes d'adequació dels vestuaris de les instal.lacions esportives de Can Miret, però en realitat a més a més s'està generant una nova (2ª)pista de pàdel. En canvi a Les Pungoles, no en tenim cap. mala distribució??

- Hi ha una targeta d'usuari diferent per cada instal.lació esportiva de cada urbanització. Un sense sentit que redueix el número d'usuaris que puguin mostrar interés, i l'atractiu de la quota. Tampoc s'inclou lús de la piscina amb algun augment. Mala gestió i promoció?

- El regidor no dóna respostes adequades a la celebració de competicions a Les Pungoles, i en canvi subvenciona els premis dels campionats de Can Miret. interesos??

- A Les Pungoles tenim els vestuaris inutilitzables, per no dir inexistents, fent qe la gent usuària de la piscina no tingui on canviar-se. Tampoc tenim llum a les pistes de tenis, que impedeix fer-les servir a l'hivern. I en canvi es fa una nova pista de pàdel a Can Miret??

Crec que els regidors esmentats han perdut una mica la coherència i el nord, i no estan actuant amb criteri. A la Sra. Berdala se li gira feina per justificar aquestes actuacions dels regidors del seu partit, i reconduïr el tema com cal. El primer seria fer dimitir als regidors incompetents que no compensen adequadament els impostos de tots els veïns de les urbanitzacions, ni tenen el mateix tracte veinal.

3 comentaris:

PUSA ha dit...

PUSA ens em permès ampliar la noticia que donava el vostre Blog amb les quantitats destinades a les obres fetes a Can Miret. Malgrat el malestar que pugueu sentir els veïns de Les Pungoles, PUSA entèn que la cosa anormal no és que s' inverteixi diners a Can Miret, si no que no es faci mai a Les Pungoles. Per a nosaltres totes les urbanitzacions son iguals, totes mereixen més atenció per part de l' Ajuntament, però mai hem de pensar que Can Miret no es mereix també inversions.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Al fons es divisa la casa del sr. Antonio Quirós!!!