10 d’abr. 2011

No hay nada mas qui dizir!! com diria Schuster!!A l'Assemblea de l'Entitat urbanítica de Conservació de Les Pungoles, que es va cel.lebrar ahir a les 9h del matí, es va poder comprovar l'interés que tenen els partits de Sant Antoni de Vilamajor, sobre els problemes de Les Pungoles.

Només la gent del PUSA es va presentar i preocupar per quines prioritats tenen els veïns de la nostra urbanització, i la feina feta per la junta de delegats. On estaven els representants de CIU que tant ens volen escoltar i representar, i els altres partits? Com s'ens pot tenir present si no s'ens escolta? Això és mirar per nosaltres? 

Aquest Bloc no fa política, però no vol que els partits enganyin a la seva gent amb falses campanyes, i per tant res més a dir!! Bravo PUSA!!

15 comentaris:

Alberto ha dit...

Que sinverguenzas!!!! y que no vengan con excusas de que si era un día de ir a la playa, que hacía calor.... porqué eso no nos vale a los vecinos! los vecinos queremos respuestas y apoyo por parte de este nefasto ayuntamiento! el cual viendo la imagen de la foto te das cuenta de lo que nos quieren escuchar! pero lucharemos y la Asociación de Vecinos no se rendirá!!!!

Jesús Lera ha dit...

Us heu preocupat invitant als partits i candidats a les properes eleccions?
Heu fet ressò d'aquesta assemblea? Heu pensat que encara que haguéssiu fet l'anterior, hi ha gent que el dissabte treballa?
És injust ficar a tothom dins al mateix sac, i crec que esteu molt equivocats, pensant que tan sols hi ha un partit que pot solucionar els problemes de les urbanitzacions de Sant Antoni.
Nosaltres volem trobar un punt de consens i solucionar d'una vegada per totes els problemes. Nosaltres si que volem escoltar-vos, perquè TOTS SOM VILAMAJOR
Jesús Lera, candidat de ERC-Reagrupament Acord municipal.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ferran Calvera ha dit...

Sols vull dir que com a veí d' Alfou porto anant a les reunions de les Assemblees de Propietaris des de fa 5 anys, hem anat a la de les Pungoles per què tant jo com l' Israel enteniem que era necesàri.No es pot defensar els interesos de les urbanitzacions i no assistir a la reunió més important que fan durant l' any. Ningú ens va convidar, però tots sabiem que es feia aquest divendres, es va anunciar a aquest blog i al web del PUSA. Malgrat haver demanat ( la Junta de Propietaris) La Sala a l' Ajuntament per tal de celebrar la reunió,al web del nostre consistori no es va publicar noticia de cap mena sobre la celebració de la dita assemblea. Al final, qui te interés s' entera de les coses.
Segur que tampoc convidaran a cap partit polític a l' assemblea d' Alfou, però a ben segur que aquesta vegada hi seran tots. PUSA per descomptat; com sempre hem fet als darrers anys.
Salutacions.

Alfons ha dit...

jajajajajaj....ara voleu justificar la manca d'assistència escudant-vos en la convocatòria?? Tampoc es va convocar al partit que va assistir-hi.

Si els representants d'un partit no poden anar a una Assamblea, hauria d'anar un altre del mateix partit, o es que a les llistes només hi ha un de candidat?? No és excusa, perquè la informació la tenia l'ajuntament, i era pública i real. Quan no hi ha interés ni voluntat plena, passen aquestes coses.

Per altra banda una Assemblea sempre aporta una cosa molt bona.....ESCOLTAR A LA GEN, QUE MAI ÉS IMPRODUCTIU! però costa aixecar-se a les 8 del matí per anar-hi a donar la cara!!

Lleig per part dels partits que van faltar.......MOLT LLEIG!! i són coses que jo valoro per donar el meu vot a unes municipals, on no és valora el partit i el seu pes, sinó les persones i el seu interés per les necessitats de la seva gent i els seus futurs votants. Si els que van anar es van enterar.....els demés també podien!!

El més fàcil es dir que la gent vingui el dia 2 i el dia 3 quan al polític li va bé, però un dissabte a les 9.....bufffff

Si el que ens ha de representar d'un partit, no està en la junta, ni ve a les reunions, ni està en les regiduries, en que treballa per millorar?? MOLT LLEIG SENYORS.....tot el que diuen ara em semblen excuses de baix preu!!

Anònim ha dit...

Q listo debe de ser esta tal Alfonso!!!!! (o Alfons...)

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert ha dit...

Si em perdoneu, no es comparable una comunitar de veïns de un pis de Barceloba o del poble, que la de un barri o urbanització am 300 propietaris. Aquest abandonament dels partits grans i del ajuntament actual no te justuficació alguna!! Estic d'acord amb el sr. Alfons!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Algoritme ha dit...

Sr. Bagunyà.....això ho entenem, i així és, però poden entendre els nostres regidors i l'ajuntament, que els necessitem per poder cobrar el que cal a la gent, a través dels seus recursos??Poden entendre que cal fer-ho amb ajuda de l'administració i no del seu abandonament?? pensen fer alguna cosa els regidors per ajudar-nos? Fins ara els que han governat a St. Antoni, o sigui CIU, ni tan sols ens han vingut a veure, per això hem perdut la fé en ells i les seves paraules buides i cartellets demanant vot, que encara no han retirat, quan per normativa no es pot fer propaganda....

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alex Letosa ha dit...

Avui he anat a treballar en bicicleta, amb el meu fill a la cadireta del darrera. Hem sortit de casa amb un dia genial i, baixant per un dels carrers, el fresquet ens donava a la cara mentre deixàvem a l'esquerra el bosquet de pins del centre. Ens ha semblat veure un esquirolet pujar a un arbre, d'aquells que tants cops hem vist, però avui no n'estavem gaire segurs. En sortir pel sud de Les Pungoles, el sol s'aixecava per l'est destacant el seu groc intens en contrast amb el verd brillant dels camps de conreu, encara humits. Allà ens hem aturat per a agafar un ram de roselles que ell volia portar a la seva mestra, i l'ha portat a la mà, amb un somriure sota el seu casc, mirant a un costat i a l'altre, cercant on era la casa del follet, perquè ell sempre diu que dins del bosc segur que hi és.

Perdó, potser m'he equivocat d'entrada al bloc, però era per recordar algunes de les coses que segur que ens uneix a tots i totes o, simplement, per participar-ne.

Fins ara!

Pungoles-opina ha dit...

Bona aquesta Alex......ara t'escolto!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
alfons sugrañes ha dit...

Jo també em reafirmo amb el "No hay nada más que dizir!!....i no valen excuses, senyors...a els que no hi eren poc els importem.....NO HI HAN EXCUSES..