6 d’abr. 2011

On t'agrada anar a fer un bon àpat??

Des del bloc de Pungoles Opina, us volem demanar ajuda, mitjançant els comentaris de l'article o el facebook, per conèixer els millors restaurants de la zona, on poder gaudir de les tres B (Bo, Bonic i Barato), o com a mínim dels que tenen millor qualitat segons la vostra opinió. L'experiència de tots plegats ens pot ajudar a gaudir d'un bon plat els nostres caps de setmana o els millor menús entre setmana. No us oblideu de recomanar-nosl'especialitat del lloc que ens féu arribar. Ens doneu un cop de mà??

5 comentaris:

Albert ha dit...

Jo us recomano Can Llança (Alfou) i la seva carn a la brassa......

Anònim ha dit...

Jo, Can Pau. Peró no vaig per no tenir calés. Vaig a xinesos i em menjo un arrós tres delicies, uns fideos xinos i tiro cap endavant.

Nicolau ha dit...

Donc jo m'apunto molt sovint al Royal, i ara encara més amb la prohibició de fumar.....genials les amanides i les llesques...

Deixeble d'en banyetes ha dit...

Dons jo us suggereixo el Taranna a Cardedeu i els seus Menús entre setmana......

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.