4 de maig 2011

Com dirien Shuster i Mou..No ay nada maix que dizir......"porqueeee" Srta de medi ambient de Sant Antoni de Vilamajor?Gràcies Joaquim pel vídeo!!

5 comentaris:

Toni ha dit...

Això porta des de el divendres nit com a mínim.
Dissabte vaig passar per les escombraries i hi havia 3 bosses estripades al mig de la carretera.
Pungoles no teniu servei de la neteja?L'ajuntament no te cap brigada que neteji???
No dic que la gent sigui incivica, perquè els containers sempre estan fins a dalt, però aqui intervenen els gossos que la gent te a casa i s'escapen, no hi ha manera que aquest gossos no surtin i trenquin les escombraries???
Dissabte realment em va fer fàstic, veure totes les escombraries deixades per terra, i mira que no sóc de l'urbanització, si ho fós, em faria encara més rabia.

Anònim ha dit...

Si fos l'única cosa que dir-li a aquesta senyoreta... Crec que ja n'hi ha prou n'hi ha prou de brossa, n'hi ha prou de pasivitat i n'hi ha prou sobretot de mirar cap a una altra banda. La salut pública és un dret de tots i a Sant Antoni sembla que fa un temps s'han oblidat. No només els carrers estan plens de brossa sinó d'animals que bé per abandó o per escapisme vaguen pels carrers amb el que això implica de perills no només pels animals sinó per les persones que transitem per la via pública (accidents, mossegades, atropellaments, insalubritat...) i truques a la policia local i ben aviat et diuen que ells no es fan càrrec que no poden perquè només hi ha un agent! Si us plau què no es competencia municipal, què no es funció de la policia local la recollida d'animals? Sigui per organització, per recursos humans, recursos econòmics, pasotisme personal o pel que sigui els nostres ajuntaments tenen obligacions cara als seus ciutadans i això es el que em d'exigir: PROFESIONALITAT I SERVEI AL CIUTADÀ

Pungoles-opina ha dit...

La resposta de l'ajuntament de Sant Antoni e Vilamajor, segons la EUC, ha sigut que tenien el cotxe espatllat....però no poden enviar gent a peu i escombra....que no s'ho mereixen els nostres impostos pagats??...tenim que tenir així els nostres carrers??

Martina ha dit...

Això deu ser denunciable a la poli o al Síndic....

Anònim ha dit...

Grande Mou!!!! el millor entrenador del món!!!!!!
Je t´adore Mou!!!!!