19 de maig 2011

Comencen les preinscripcions de l'Escola de Música MicroSons per al curs 2011-2012 i l'Escola musical d'estiu

Aquest curs ja s’acaba i hem de començar a pensar en el següent. L’Associació Musical la Clau de mi bemoll i l’Escola Microsons, ja han obert la preinscipció per a les classes del curs vinent. Aquest any, per primera vegada, es faran inscripcions numerades i al setembre es farà un sorteig per procurar de donar oportunitats a tothom d’escollir un horari adient a les seves necessitats. L’escola creu que és la manera més equitativa de que tothom pugui disposar d’un horari que combini bé amb les altres activitats extraescolars.
Així mateix l’Associació Musical la Clau de mi bemoll i l’Escola MicroSons organitzen l’Escola musical d’estiu durant el proper mes de Juliol, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. S’han preparat una sèrie d’activitats lúdiques i refrescants a l’entorn de la música i els contes que s’aniran desenvolupant per setmanes independents i també hi ha la possibilitat que els nens es quedin a dinar.
Per a més informació podeu descarregar-vos els documents adjunts o posar-vos en contacte directament amb l'escola de música.

Publicat a la web de l'Ajuntament de Sant pere de Vilamajor (més informació en l'enllaç)