22 de maig 2011

El PUSA us dona les gràcies per la confiança rebuda

Des d'aquest Bloc, volem donar les gràcies a tots els votants del PUSA, i de forma més amplia a la resta de veïns que ens heu recolzat, per mostrar-nos la seva confiança amb les seves paperetes.....intentarem, amb totes les nostres forçes, fer realitat el nostre programa des de dins de l'Ajuntament, perquè Alfou, Les Pungoles, Can Vila, Can Miret i Can Sauleda s'ho mereixen i ho necessiten. Ja sabeu on ens teniu per fer-vos de veu i font d'informació des d'aquest precís moment, i per treballar plegats, amb els que ens heu votat i els que no, ja que us necessitem a tots perquè en els propers 4 anys, les urbanitzacions guanyin qualitat i nivell en tots els sentits i vectors. GRÀCIES DE NOU A TOTS!!

Podeu veure els resultats a la web del PUSA!!

3 comentaris:

ALFONS SUGRAÑES ha dit...

A TOTS ELS MEMBRES DE PUSA

lamentablement, no sempre s'impossa la justicia i el sentit comú de la gent de bé, peró aquesta vegada si que ha estat així, el PUSA ha estat votat fins a colocar.se com a 3ª força politica. Un toc d' atenció per tots aquells que miraven cap altre cantó quan es parlava de les urbanitzacions de Sant Antoni. Som aqui, i ara la nostre veu esperem que s'escolti fort i clar. A la resta de forçes politiques, conteu amb nosaltres per fer un Sant Antoni de tots i per tots.
Felicitats a tots els que, amb el seu trball i dedicació, han fet possible el projecte PUSA i el seu éxit electoral sense paliatius, i tot el meu recolsament en Ferrán Calvera e Israel Sugrañes en la seva dificil tasca de la que esperem el millors fruits.

FELICITATS PUSA........


alfons sugrañes

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pungoles-opina ha dit...

Ara toca treballar tots plegats per assolir els objectius´perquè el PUSA li deu pleitesia a tots els veïns. Tots sumem i tots som necessaris!! Força PUSA!!